Tragedie în Iași. Bebelușul aruncat de la etajul trei de mama sa, pentru a-l scăpa din incendiu, a murit. Cum se simte femeia

Ultima actualizare:

O tragedie cutremurătoare a avut loc miercuri la Iași, atunci când un bebeluș în vârstă de patru luni a fost aruncat de la etajul trei al unui bloc de către propria sa mamă, într-o încercare disperată de a-l salva de flăcările ce cuprinseseră apartamentul în care locuiau. Din păcate, micuțul a pierdut lupta pentru viață și a decedat la spital în noaptea de miercuri spre joi.

Incendiu. Foto: arhiva.
Incendiu. Foto: arhiva.

Potrivit informațiilor furnizate de medici, bebelușul a fost adus în stare critică la spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași, unde a fost supus unor manevre de resuscitare. Cu un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei și o contuzie toraco-abdominală, șansele de supraviețuire ale micuțului erau extrem de reduse.

Starea de sănătate a mamei bebelușului

În paralel, mama copilului, în vârstă de 25 de ani, se află în continuare în stare gravă, internată la Chirurgie Plastică. Aceasta suferă de arsuri de gradul al II-lea pe 12% din suprafața corpului, localizate pe piept și mâna dreaptă. Prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, a declarat că femeia a suferit o fractură complexă de bazin, fractură complexă sacrum, precum și fracturi costale în dreptul vertebrelor C6-C7.

Cum s-a ajuns în această situație

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15 și a surprins-o pe tânăra mamă, care nu a reușit să iasă din apartament pe ușă. Într-un act disperat, înainte de a arunca bebelușul pe geam, femeia l-a învelit în mai multe pături și hăinuțe, în încercarea de a-i atenua impactul la cădere.

Martorii au relatat scene îngrozitoare în momentul intervenției ambulanței. Cu ultimele puteri, femeia a strigat către medici să caute copilul aruncat, încercând să-i ofere informații vitale pentru a salva viața micuțului.

Întreaga comunitate este șocată de această tragedie, iar autoritățile investighează cauzele incendiului și circumstanțele în care s-a petrecut acest act tragic. Familia îndurerată primește acum susținere din partea comunității locale, iar autoritățile fac apel la solidaritate în fața acestei tragedii cumplite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net