Un muncitor din Bihor a pierdut zeci de mii de euro la jocurile de noroc. Primise banii pentru a ridica o casă

Ultima actualizare:

După cum poate deja știm, sau măcar ne putem imagina, ridicarea unei case este un proces extrem de lung, dificil și stresant. Fiecare dintre noi facem un efort financiar, adesea destul de considerabil, pentru a ne putea bucura de un nou cămin, atât pentru noi înșine, cât și pentru familia noastră. În aceste condiții, ne putem imagina cum s-a simțit un un bărbat din Bihor când a aflat că meșterul angajat pentru a-i ridica casa i-a pierdut 23.000 de euro la jocurile de noroc.

Omul a pierdut 23.000 de euro la jocurile de noroc
Omul a pierdut 23.000 de euro la jocurile de noroc

Ridicarea unei case nu este deloc un proces atât de simplu cum ne-am putea imagina. Dacă am fost vreodată în această ipostază, sau, măcar avem prieteni care au fost, atunci deja știm că efortul financiar este unul incredibil de dificil. Iar, banii cheltuiți sunt doar vârful iceberg-ului.

Construcția casei necesită timp, iar procesul este unul dificil și stresant. În asemenea condiții, ne putem simți mult mai liniștiți dacă angajăm un profesionist pentru a se ocupa de toate detaliile de pe șantier. Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, tocmai acest „profesionist” a fost cel care a provocat o pagubă imensă unui bărbat din Bihor.

Muncitorul a pierdut 23.000 de euro la jocurile de noroc

Dorind să își ridice o casă, omul l-a angajat pe meșter, care în primele 5 luni a cerut diferite sume de bani. Motivul părea unul plauzibil: trebuia să cumpere materialele necesare construcției. Însă, pe măsură ce timpul (și banii) treceau, pe șantier nu se mișca nimic. Astfel, ajuns la capătul răbdării, omul s-a plâns poliției, acuzându-l pe meșter de înșelăciune.

Conform acuzației aduse, meșterul ar fi folosit o parte din banii primiți pentru a juca la păcănele. Din păcate, el nu a câștigat jackpot-ul, ci o anchetă din partea poliției. Suma pe care bărbatul ar fi pierdut-o la jocurile de noroc ar fi de 23.000 de euro.

Meșterul a fost deja trimis în judecată, iar primul termen din proces va avea loc în toamna acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net