Accident cumplit în Marea Britanie. O femeie și-a filmat propria moarte după ce nu i s-a deschis parașuta

Câteodată ne iese în cale o întâmplare atât de cutremurătoare, încât nici măcar nu reușim să ne imaginăm ce gânduri și emoții putea avea în acele clipe persoana lovită de tragedie. Un astfel de caz a avut loc în Marea Britanie, sergentului Rachel Fisk, în vârstă de doar 32 de ani, și-a filmat propria moarte, după ce parașuta nu i s-a deschis și a căzut în gol de la 3.600 de metri altitudine.

Femeia era instructor în Royal Air Force / foto: Freepik
Femeia era instructor în Royal Air Force / foto: Freepik

Nu doar odată ni s-a întâmplat să ne iasă în cale o poveste atât de cutremurătoare, încât ne este aproape imposibil să reușim să ne imaginăm care ar fi putut fi ultimele gânduri și emoții pe care le-a avut persoana lovită de tragedie. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către Digi 24, un asemenea caz șocant vine din Marea Britanie, unde o femeie a căzut în gol de la o altitudine de 3.600 de metri, după ce nu i s-a deschis parașuta.

Victima, pe numele ei Rachel Fisk, avea doar 32 de ani, iar accidentul teribil s-a petrecut în timp ce lucra. Femeia era instructor în cadrul RAF, adică aviația britanică (Royal Air Force). Totul s-a petrecut în anul 2021, însă, de abia acum s-a soluționat ancheta. Camera GoPro pe care Rachel o purta a surprins imaginile, care au fost importante pentru anchetatori. Victima s-a izbit de sol chiar lângă autostrada M40, în Oxfordshire.

Victima a căzut de la o altitudine de 3.600 de metri

Fisk sărise din avion alături de alte perechi tandem, grupul de parașutiști fiind în cădere liberă până când au ajuns la aproximativ 1.500 de metri de sol. Însă, în timp ce ceilalți și-au deschis, fără probleme, parașutele, Rachel Fisk a continuat să plonjeze în gol, iar după ce a trecut printr-un strat de nori, imaginile arată că oamenii de la sol au observat că ceva nu este în regulă cu femeia.

Ultima imagine surprinsă de camera GoPro a fost la doar 0,034 secunde înainte de impact, iar femeia privește în sus, chiar înainte de impact. Imaginile au arătat că parașuta lui Rachel se încurcase, iar aceasta nu a mai avut ce face pentru a se salva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net