Un tânăr de 18 ani a fost înjughiat în mijlocul străzii. Scandalul a pornit din cauza unei fete

Ultima actualizare:

Tragedie cumplită! Un tânăr de 18 ani a fost înjughiat pe o stradă din Timișoara. În mijlocul conflictului s-ar fi aflat o fată, iar vicitima a ajuns la spital.

Un tânăr de 18 ani a fost înjughiat în mijlocul străzii
Un tânăr de 18 ani a fost înjughiat în mijlocul străzii

Un tânăr de 18 ani a fost agresat pe o stradă din Timişoara, cu un cuţit, de un bărbat de 23 de ani, iar conflictul dintre cei doi a izbucnit din cauza unei fete.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc săptămâna trecută.

„La data de 09.01.2023, în jurul orei 02:06, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Sever Bocu, un tânăr, în vârstă de 18 ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că în urma unui conflict spontan între trei bărbaţi, un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic de un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, provocându-i la nivelul corpui mai multe plăgi cu un obiect tăietor”, a transmis IPJ Timiş.

Scandalul a pornit din cauza unei fete

Victima acestui incident a ajuns la spital cu plăgi la nivelul spatelui. În aceeaşi zi, agresorul vârstă de 23 de ani, din Sânpetru, judeţul Timiş, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală.

Ulterior, magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş, transmite opiniatimișoarei.ro.

La câteva zile după incident, câteva imagini au fost publicate în mediul online. Surse judiciare au precizat că scandalul a pornit din cauza unei fete. 

Un alt caz tulburător

În aceeași zi cu incidentul din județul Timiș, în Craiova a fost înjughiat angajatul unei firme de locomotive. Acesta a fost ucis de un coleg de muncă.  Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost găsită într-un vestiar în stare de inconștiență. Medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

Tragedia s-a întâmplat în dimineața zilei de 9 ianuarie la Reloc SA, societatea din Craiova care a cumpărat divizia de locomotive a Electroputere.

Bărbatul care a comis fapta are 43 de ani. Polițiștii l-au reținut și au început audierile pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

„Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic.

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfășurate activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecință", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net