Urmărire ca în filme pe străzile din Galați! Un șofer drogat a fost prins cu greu de polițiști

A fost urmărire ca în filme, în Galați! Polițiștii au pornit pe urmele unei mașini, după ce au primit sesizări că doi oameni au un comportament ciudat. În timpul urmăririi, autoturismul condus de persoana care consumase substanțe psihoactive, a lovit intenționat, de mai multe ori, autospeciala polițiștilor.

Șoferul care nu deținea permis a provocat un accident Foto: IPJ Galați
Șoferul care nu deținea permis a provocat un accident Foto: IPJ Galați

Cei doi au fost urmăriți de agenți pe mai multe străzi 

Poliția a fost sesizată de un trecător că doi indivizi aflați într-o mașină ar consuma droguri. La vederea polițiștilor, cei doi au pornit mașina și au plecat în viteză. Au fost urmăriți de agenți pe mai multe străzi din Galați.

Șoferul a lovit de mai multe ori mașina poliției, intenționat. În cele din urmă, mașina suspectă a intrat într-un tir, moment în care șoferul și pasagerul au luat-o la fugă. Au fost însă prinși la scurt timp de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 32 de ani și un altul de 24 de ani din județul Galați. Polițiștii au văzut că șoferul avea permisul suspendat, iar mașina avea numere false. În autoturism, polițiștii au găsit un pliculeț cu o substanță albă, iar șoferul a ieșit pozitiv la Drugtest.

Cei au transmis cei de la IPJ Galați

Potrivit IJP Galati, „la data de 27 octombrie 2024, în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Saturn, din municipiul Galați, a fost observat un autoturism oprit, dar care avea motorul pornit, al cărui conducător și un pasager, aflat pe bancheta din spate, aveau un comportament agitat. La fața locului s-a deplasat un echipaj format din polițiști și jandarmi, ocazie cu care autoturismul respectiv s-ar fi pus în mișcare, fără a opri la semnalele regulamentare.

Echipajul a pornit în urmărirea autoturismului și, pe parcursul urmăririi, autoturismul ar fi acroșat, în mod intenționat, de mai multe ori, autospeciala de poliție. Ajuns pe o stradă din zona Portului, din municipiul Galați, conducătorul autoturismului ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autotren parcat pe sensul opus, moment în care șoferul și pasagerul autoturismului ar fi părăsit în fugă locul evenimentului, fiind urmăriți și imobilizați în scurt timp".

Cercetările sunt continuate

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotarea poliției rutiere, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, ulterior persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmite IPJ Galați.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și, în funcție de rezultatul analizelor toxicologice, vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Job jpg
cale ferata jpg
coacaze negre sirop jpeg
autospeciala politie jpg
opera de arta banana lipita cu nada adeziva jpeg
diana și william jpg
pensie jpg
rashod benzina jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net