Vești proaste pentru bucureșteni! Evenimentul „Străzi Deschise” s-a anulat din cauza ploilor

Vești proaste pentru locuitorii din Capitală! Din cauza ploilor care sunt așteptate în acest weekend, atât evenimentul „Străzile Deschise”, cât și „Simfonia Apei”, au fost anulate. Ele urmau să aibă loc duminică, pe 29 septembrie, iar organizatorii au ajuns la această decizie din cauza avertizărilor emise de meteorologi.

Ploile anunțate în Capitală dau peste cap planurile bucureștenilor / foto: Freepik
Ploile anunțate în Capitală dau peste cap planurile bucureștenilor / foto: Freepik

Evenimentul „Străzile Deschise” urma să aibă loc în această duminică pe Calea Victoriei, în timp ce „Simfonia Apei” era organizată în Piața Unirii. Din păcate, locuitorii din Capitală trebuie să știe că ambele au fost anulate, din cauza ploilor care ar urma să lovească Bucureștiul în acest weekend. Dacă vremea va permite acest lucru, spectacolele ar urma să fie reprogramate.

Mai multe evenimente culturale sunt programate în acest weekend în Capitală, cum ar fi concertul unplugged al trupei REAL. Concertul ar urma să aibă loc la ora 17:00, tot duminică, pe 29 septembrie. De asemenea, copii se vor putea bucura de spectacolul „Capra cu trei iezi”, de la ora 18:00, în zona Muzeului Naţional de Artă al României, din Capitală.

Zone extinse din România se află sub cod portocaliu de ploi

Potrivit Elenei Mateescu, directoarea Administrației Naționale de Meteorologie, ne putem aștepta la perioade cu ploi torențiale, iar precipitațiile pot ajunge chiar și la peste 100 de litri pe metrul pătrat, în anumite zone.

Începând cu ziua de duminică, 29 septembrie, un Cod portocaliu va intra în vigoare în zone extinse de-a lungul României. Nordul și estul Olteniei, o bună parte din Muntenia, cât și Carpații Meridionali și Orientali, se vor afla sub influența Codului portocaliu. Acesta va fi în vigoare de duminică, de la ora 10:00, până luni, la 12:00.

Temperaturile se vor răci brusc

De asemenea, dacă zilele trecute am avut parte de o vreme caldă, ce a semănat mai mult cu cea din mijlocul verii, ne putem aștepta la o schimbare bruscă, începând de duminică. Mai mult decât atât, Elena Mateescu a mai precizat și faptul că la munte poate chiar să existe și ninsoare.

În ce privește nivelul Dunării, hidrologi au precizat că, din fericire, limita prognozată în momentul de față nu ar trebui să provoace probleme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensionari jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
priza jpeg
ploaie freepik jpg
azuga jpg
8ezZh9izOGs 3L jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net