Viceprimărița din Brașov, Flavia Boghiu, atacată golănește de un afacerist local: „Șto**fa dracu”

Ultima actualizare:

Viceprimărița orașului Brașov este ținta unor jigniri golănești, lansate în spațiul public, prin intermediul unei rețele de socializare de un dezvoltator imobiliar local.

Când mă uit la fața ei… îmi vine gândul să fac un bordel…. Să aibă un să lucreze peste 2 ani șto**fa dracu”, a scris Kehaiyan Garbis-Vicențiu, pe Facebook.

Flavia Boghiu a mai fost vizată de același individ

Atacul demn de mahala al afaceristului poate fi catalogat chiar o campanie îndreptată împotriva acesteia. Conform România TV, Kehaiyan Garbis-Vicențiu nu este la primul derapaj de acest gen.

Postarea prin care Flavia Boghiu este atacată. Sursa: Facebook
Postarea prin care Flavia Boghiu este atacată. Sursa: Facebook

La începutul anului, el a comentat, în aceeași notă, pe Facebook, la postarea unui consilier local, care publicase o imagine trucată, cu Flavia Boghiu, care părea bătută.

Citește și: Reacția primarului Brașovului, după ce a fost acuzat că se droghează: „Asta înseamnă că fac ce trebuie”

Afaceristul a scris, atunci, că Flavia Boghiu ar merita să fie bătură precum consiliera USR din Mogoșoaia și că i-ar plăcea să fie reală poza.

De asemenea, cel care a postat imaginea a răspuns că poza este „un pamflet” și că „rozul o prinde bine peste tot” pe Flavia Boghiu.

După ce ne-am preluat mandatele și am ajuns viceprimar, atribuțiile pe zona de urbanism mi-au fost delegate mie, astfel că problemele dumnealui cu mine au început să fie directe și personale.

Viceprimărița l-a reclamat

Pe lângă fel de fel de comentarii sau acțiuni împotriva aparatului administrativ, inclusiv oamenii din primărie au ajuns să depună plângere penală împotriva lui tocmai pentru că hărțuiește funcționarii.

Pe lângă multitudinea de procese pe care le-a intentat primăria, domnul Kehaiyan are o problemă și cu mine personal, care se manifestă fie prin amenințări, așa cum a făcut în episodul cu ochiul vânăt, în care spunea că își dorește să mi se întâmple ce i s-a întâmplat consilierului local Felicia Ienculescu-Popovici”, a declarat Flavia Boghiu pentru Digi 24.

Citește și: Pericolul de pe șosea! Primăria Brașov a tras pe dreapta 60 de autobuze electrice

În cadrul unei intervenții, la televiziunea de știri menționată, viceprimărița din Brașov a spus că a interacționat cu afaceristul, chiar în sediul primăriei.  Flavia Boghiu a declarat că de-a lungul timpului a primit amenințări telefonice, dar nu direct de la Kehaiyan Garbis-Vicențiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net