Victor Ciutacu pune tunurile pe campionul României, David Popovici: „N-a ajuns codul bunelor maniere”

David Popovici a fost decorat de președintele țării, Klaus Iohannis, cu Steaua României- cea mai înaltă distincție pe care statul o poate oferi. În ciuda faptului că a pus România pe harta mondială a celor mai buni sportivi, David Popovici nu scapă de critici. Victor Ciutacu l-a ironizat dur, la scurt timp după ceremonia de la Cotroceni.

david popovici victor ciutacu jpg

 David Popovici, înotătorul-minune în vârstă de doar 17 ani, a primit titlul Steaua României, în semn de „înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru talentul, dăruirea, devotamentul şi profesionalismul de excepţie dovedite în cadrul celei de-a 19-a ediţii a Campionatelor Mondiale de Nataţie de la Budapesta, impunându-se ca un simbol al tinerei generaţii de campioni şi contribuind, pe această cale, la afirmarea sportului românesc pe plan internaţional”.

Află mai multe despre distincția primită:  David Popovici, decorat de președintele Klaus Iohannis

Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni, unde campionul roman s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis. A fost îmbrăcat lejer, purtând o bluză și o pereche de pantaloni de trening, detaliu ce nu a trecut neobservat. Victor Ciutacu a lansat un atac extrem de dur la adresa lui David Popovici datorită vestimentației alese, menționând că outfit-ul său nu e potrivit pentru un astfel de eveniment la care participă și șeful statului.

david popovici klaus iohannis jpg

Victor Ciutacu, atac la adresa lui David Popovici din cauza alegerilor vestimentare

„Pe căldura asta, în pantaloni lungi? Sărutări de mâini mamei Delfinului de Aur. E un pas înainte, doamnă. Nu te duci ca la ștrand când te premiază/decorează statul, fie și prin reprezentanți care poate nu-ți plac.

S-ar putea să te intereseze și: David Popovici își mărește averea! Câți bani va primi pentru medaliile de la Europene

Sigur, după gustul meu de învechit, om al trecutului, niște pantaloni și (măcar) o cămașă se impuneau și azi. Dar, cum toți erau la fel, deduc că la Federația de Natație n-a ajuns codul bunelor maniere și nici n-a sunat telefonul de la Protocol. Deși nu-mi amintesc să o fi văzut vreodată pe doamna Potec în trening la masă cu domnul Țiriac”, a transmis Victor Ciutacu, pe rețelele de socializare.

Mai mult, prezentatorul de la România TV nu s-a putut abține și a vorbit și despre întâlnirea lui David Popovici cu premierul Nicolae Ciucă, vizibil entuziasmat de performanțele tânărului în vârstă de 17 ani. Prim-ministrul țării i-a strâns mâna vreme de zeci de secunde, iar atletul părea că abia așteaptă să scape din strânsoarea politicianului. Moderatorul a fost deranjat și atunci de ținuta purtată de înotător, mărturisind că „și-a uitat țoalele alea bune la garderobă” și că „s-a îmbrăcat ca pe strand”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net