Universitatea din Timișoara îl dorește ca student pe David Popovici

David Popovici încă este elevul unui liceu din București, așa că admiterea în mediul universitar ar putea să îl distragă de la pregătirile sportive.

Tocmai de aceea, o renumită universitate din România, a anunțat că urmează să îi lanseze lui David Popovici invitația de a-și continua studiile în cadrul prestigioasei instituții.

Invitația cuprinde și bursă, cazare gratuită, acces gratuit la toate bazele sportive

Vom face acest demers către David Popovici. Noi în fiecare an trimitem 100 de scrisori personalizate către câştigătorii olimpiadelor şcolare, către şefii de promoţie sau cei cu 10 la Bacalaureat, deci tot ce înseamnă performanţă.

Le oferim acestora pachete care includ bursă, cazare gratuită, acces gratuit la toate bazele sportive şi instituţiile de cultură din Timişoara şi aşa mai departe.

Noi am avut printre absolvenţi mari sportivi care au pus drapelul României pe cel mai înalt catarg. Aşa că ne dorim să îi facem o ofertă şi lui David Popovici. Ce va decide David Popovici rămâne de văzut, dar datoria noastră este să încercăm şi să păstrăm talentele în ţară”, a spus Rectorul Universității de Vest din Timișoara, Gabriel Pirtea, citat de G4Media.

Citește și: Iubita lui David Popovici, reacție surprinzătoare față de jurnaliști!

Înotătorul David Popovici este multiplu medaliat la Campionatele Europene de juniori şi dublu campion mondial la seniori. 

De altfel, dacă va accepta invitația universității timișorene, David Popovici va deveni al doilea mare sportiv de performanță care ar urma cursurile instituției de învățământ.

Simona Halep a acceptat invitația timișorenilor

Menţionez că noi am fost primii care am adus-o pe Simona Halep în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara şi i-am oferit titlul de Doctor Honoris Causa când ea nu era locul unu mondial la tenis. Noi am adus-o atunci când era în ascensiune pentru că vedeam în ea trăirile tinerilor, speranţele lor şi ale copiilor.

Citește și: Reacția lui David Popovici, când ministrul Sportului a vrut să bată palma cu el

Aceşti mari sportivi sunt modele pentru generaţiile următoare, iar rolul nostru este de a îi aduce în faţă pentru a arăta că putem atinge cele mai înalte culmi ale performanţei în sport, educaţie, cultură şi aşa mai departe”, a adăugat rectorul, conform sursei citate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Nicolae Dica, Sportpictures jpg
David Popovici, EPA jpg
Simona Halep, Getty jpg
David Popovici, EPA jpg
Alessia Raiciu 3 webp
Emil Sandoi si Daniel Pancu, selectionerii Romaniei de tineret jpg