Produsele iubite de români, dar ocolite de David Popovici. Ce alimente se regăsesc în dieta unui campion mondial

Ultima actualizare:

Nu ajungi campion mondial doar prin sport, e imperativ să ai parte și de o alimentație corectă, iar sacrificiile din farfurie s-au văzut în momentul în care David Popovici a reușit să devină campion mondial și, pe deasupra, să bată un record mondial. 

Campionul David Popovici a dezvăluit pentru site-ul scoala9 care este citat de Doctor de Bine, ce sacrificii draconice a făcut pentru a ajunge campion mondial. De la cursuri anti-doping realizate de mama lui, până la orele petrecute alături de un psiholog specializat. 

Urmărește și alte informații despre campionul nostru: Ce a făcut David Popovici cu primii bani caștigați din sport? Mesaj plin de inspirație pentru tânara generație

Popovici face parte din Clubul Sportiv Dinamo, iar ziua lui începe de la ora 04:30, pentru a putea să ia prima masă a zilei înainte de antrenament. Acesta își propune să mănânce cu cel puțin două ore înainte de antrenament, pentru a avea tot aportul de carbohidrați necesari. 

De asemenea, chiar și părinții lui David Popovici sunt la fel de matinali precum tânărul sportiv. Aceștia se trezesc mult mai devreme decât acesta, ca să poată să-i pregătească micul dejun. 

Într-o zi normală, sportivul are o tehnică specială pentru a mânca - cu ochii închiși. Acesta a declarat că preferă să mănânce cu ochii închiși, ca să poată dormi la loc. 

Află și cu câți bani a fost recompensat David Popovici de către România: David Popovici, recompensat de Nicolae Ciucă. Ce sumă a primit sportivul de la Guvern

Care este dieta lui David Popovici pentru a câștiga titlul de campion mondial

Acesta este un obicei pe care l-a deprins încă de mic, dar care pare să dea roade de fiecare dată. În timp ce doarme, acesta are grijă ca mâncarea să poată fi digerată cum trebuie. 

După acest mic dejun neobișnuit, sportivul merge la sală, la ora 6:30, iar mai apoi la primul antrenament, care are loc la 07:00. 

La micul dejun, sportivul alege o combinație prielnică pentru fiecare sportiv, de unde își poate lua toți macronutrienții necesari - un iaurt mare, banane, miere și fulgi de ovăz, o combinație foarte des întâlnită în lumea sportivilor atât de performanță, cât și amatori. 

Pe lângă acestea, David Popovici alege să mănânce și migdale, curmale sau alte semințe. În schimb, el stă departe de pâinea albă și de mâncărurile de tip fast-food sau bogate în ulei și grăsimi nesănătoase. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net