Volodimir Zelenski, discurs în fața Parlamentului României. Când va avea loc evenimentul

Florin Cîțu, președintele Senatului României, a transmis că președintele ucrainean Volodimir Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României, săptămâna viitoare. 

volodimir zelenski
Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei

Florin Cîțu a făcut anunțul pe contul său de Twitter, unde a strâns reacții împărțite, potrivit Adevărul.

„Discuţie importantă cu premierul din Ucraina, Denys Shmyhal: Preşedintele Volodimir Zelensky va ţine un discurs în Parlamentul României. În calitate de preşedinte al Senatului României, voi aranja ca acest lucru să se întâmple săptămâna viitoare. Ucraina are întregul meu sprijin. Mulţumesc, Denys!", este mesajul postat de Florin Cîţu.

Important talk w/ the Prime minister of 🇺🇦, @Denys_Shmyhal: President @ZelenskyyUa will give a speech to the 🇷🇴 Parliament.
As President of the 🇷🇴 Senate, I will arrange for this to happen next week.
🇺🇦 has my full support.

Thank you, Denys! 🙌🏻#StandwithUkraine

— florin citu (@florincitu) March 30, 2022

Şi Marcel Ciolacu preciza, marţi, că se fac demersuri pentru ca preşedintele ucrainean să se adreseze Parlamentului României, în contextul războiului din Ucraina. De altfel, şi Klaus Iohannis a avut, recent, o convorbire cu Zelenski, asigurându-l că România va sprijini refugiaţii ucraineni care vin în ţara noastră.

România, o țară foarte greu de atacat

De asemenea, și Marcel Ciolacu a precizat că se fac demersurile necesare pentru ca președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, să se poată adresa Parlamentului României, în contextul războiului ruso-ucrainean de la granița noastră.

Citește și România, dotată cu echipament militar de ultimă generație. Cel mai scump tanc din istorie, prezent pe teritoriul țării

De altfel, chiar și președintele Klaus Iohannis a avut, recent, o convorbire cu președintele ucrainean, asigurându-l că România va sprijini toți refugiații ce vin în țara noastră, fugind din calea războiului. 

Războiul de la granițele noastre a înfricoșat mai mulți români. Mulți dintre aceștia au făcut cozi la pașapoarte, iar alții se pregătesc să facă provizii alimentare pentru un posibil război ce ar putea avea loc pe granițele noastre.

Vezi și România, imposibil de atacat. Părerea generalului Dan Grecu cu privire la un posibil atac din partea lui Putin

Văzând frica ce se află în români, mai mulți oficiali de stat și strategi militari au asigurat că România este o țară foarte greu de atacat, iar aceasta va beneficia de apărarea Alianței Nord-Atlantice. De asemenea, chiar și problemele istorice nu indică ca România să fie pe „lista” Federației Ruse. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
pexels engin akyurt 3356489 jpg
Issey Miyake
(EPA EFE) foto1 jpg
foto1 valentina si  jpg
calendar ortodox 2021 10 august sfantul mucenic lavrentie arhidiaconul mucenic la roma jpeg
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg