Vremea din România se schimbă drastic. Când scad temperaturile „posibil spre 0, chiar -1 grad”

După cum putem observa cu toții, vremea în țara noastră este una perfectă, cu temperaturi calde și un cer lipsit complet de nori. Cu toate acestea, se pare că lucrurile urmează să se schimbe, iar temperaturile din termometre vor scădea simțitor.

Vremea din România se schimbă drastic
Vremea din România se schimbă drastic

Vești proaste pentru românii care se bucură de vremea superbă din ultimele zile. Temperaturile de vară de care ne-am putut bucura în această perioadă urmează să fie înlocuite de unele mult mai reci, iar răcirea va fi una simțitoare. Directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a vorbit pe larg despre schimbările la care ne putem aștepta în perioada următoare.

Cu toate acestea, vestea bună este că vom avea parte de vreme caldă inclusiv luna viitoare. „Vom avea o vreme caldă în continuare, cel puțin până la sfârșitul acestei săptămâni, chiar și debutul săptămânii următoare. La scara întregii țări vom conta pe valori între 20 până la 29 grade Celsius.

Ziua de luni, săptămâna următoare, pare să aducă cele mai ridicate valori din acest episod și este posibil, în sudul extrem, să vorbim de temperaturi de 30 de grade, posibil în Câmpia Română, în extremitate sudică a acesteia, de 31 de grade Celsius”, a explicat Elena Mateescu, conform Antena 3 CNN.  

Vremea se răcește în România

Începând de marți, vom începe să observăm o schimbare a vremii, iar în jumătatea de nord a țării, temperaturile nu vor mai trece de 15 grade, începând de miercuri.

„Vom vorbi de ploi în vestul, în nordul și în centrul țării, în timp ce în sud vor mai fi posibile valori de 15 până la 24...25 de grade Celsius, în special în sud-est.

De joi însă, săptămâna următoare, precipitațiile se vor extinde în cea mai mare parte a țării, chiar și minimele vor fi unele mai coborâte, de la valori pozitive în aceste zile, 10...12 grade Celsius, vom vorbi de minime de cel mult 6...7 grade în zonele mai joase de relief și posibil spre 0, chiar -1 grad în zonele depresionare din estul Transilvaniei”, a mai spus Elena Mateescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net