Vremea din România va continua să fie fierbinte chiar și la toamnă! Veștile îngrijorătoare venite de la ANM

Ultima actualizare:

Cu toții am fost nevoiți să ne confruntăm cu temperaturile extreme din această vară, iar dacă speram că luna august va veni cu o vreme ceva mai plăcută, se pare că ne-am înșelat. Metorologii spun că trebuie să ne așteptăm la un final de vară călduros, iar probleme vor continua chiar și în toamnă.

Finalul de vară va fi unul călduros
Finalul de vară va fi unul călduros

Din păcate, vara aceasta a fost una definită de temperaturi extreme, iar mulți dintre noi ne uităm îngrijorați în calendar, așteptând ca toamna să vină cu o vreme ceva mai răcoroasă. Din păcate, experții de la ANM ne spun că trebuie să ne așteptăm la un final de vară la fel de călduros, iar temperaturile ridicate se vor menține chiar și în prima parte a toamnei.

În această perioadă, temperaturile vor fi anormal de calde, iar precipitațiile reduse. În săptămâna 5 – 12 august, valorile termice vor fi peste cele specifice perioadei, mai ales în părțile de vest și sud-vest. Local, canicula va persista și în centrul și estul țării.

Vom avea un final de vară călduros

În perioada cuprinsă între 12 și 19 august, mediile vor continua să fie peste cele normale, iar căldura va afecta toată țara, mai ales părțile vestice și sudice. Iar potrivit prognozei meteo, ploile vor lipsi în această perioadă.

Din păcate, temperaturile vor continua să fie peste normalul perioadei și între 19 și 26 august. Căldura va afecta în special zonele de sud, iar ploile vor fi rare și de scurtă durată.

Căldura va continua și în toamnă

Din păcate și începutul de toamnă va fi unul la fel de cald. În perioada cuprinsă între 26 august și 2 septembrie, se pare că ne putem aștepta temperaturi peste cele specifice, mai ales în zonele de sud și sud-vest din țară.

Mai mult decât atât, se pare că vom avea parte de cantități deficitare de precipitații, în mai toate regiunile României. Astfel, cei dintre noi care sperau că toamna va veni cu o vreme ceva mai rece se pare că mai au de așteptat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
458400548 832479939068191 3801187412317697331 n (1) jpg
bani multi pensie jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
dragos tabaran a murit jpg
sticle de plastic reciclare INATECH jpg
Elena Lasconi, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, George Simion și DIana Șoșoacă  FACEBOOK jpg
PAG 2 Inundații la Slobozia Conachi FOTO ISU Galați jpg
carne vita vs alte carnuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net