Wizz Air introduce zboruri către una dintre cele mai iubite destinații. Ce prețuri au biletele

Wizz Air va introduce o nouă rută din București către Izmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia. Prețurile încep de la 199 de lei. De asemenea, compania va redeschide rutele din București către Salzburg și către Budapesta.

Wizz Air va introduce o nouă rută din București către Izmir Foto: Shutterstock
Wizz Air va introduce o nouă rută din București către Izmir Foto: Shutterstock

Curse directe către Izmir 

Zborurile către Izmir vor fi operate de trei ori pe săptămână, începând cu 17 iunie 2024. Călătorii vor putea zbura pe această rută în fiecare luni, vineri și duminică. Prețurile încep de la 199 de lei. De asemenea, Wizz Air anunță că va redeschide rutele din București către Salzburg în 1 aprilie.

Zboruri directe către Budapesta 

Începând din iunie 2024, Wizz Air va opera zboruri, zilnice, de la București către Budapesta, asigurând pasagerilor o conectivitate fără întreruperi între aceste două orașe. În plus, călătorii din Brașov se pot bucura și ei de zboruri către Budapesta de trei ori pe săptămână, operate în zilele de marți, joi și sâmbătă. Biletele sunt disponibile deja, cu tarife începând de la 79 de lei.

„Budapesta, denumită adesea "Perla Dunării", captivează vizitatorii cu istoria sa bogată, arhitectura uimitoare şi scena culturală vibrantă. Renumită pentru obiective emblematice precum Castelul Buda, Bastionul Pescarilor şi clădirea Parlamentului, Budapesta oferă un amestec încântător de tradiţie şi modernitate. Călătorii se pot răsfăţa în băile termale ale oraşului, pot explora străzile sale fermecătoare şi pot savura diversele delicii culinare pe care capitala Ungariei le are de oferit", se spune în comunicat.

Curse directre către Tel Aviv 

Zborurile operate de Wizz Air din şase oraşe, inclusiv Bucureşti, către Tel Aviv au fost reluate din 1 martie 2024. Cursele sunt operate în zilele de marţi, joi şi duminică. Biletele sunt disponibile la preţuri începând de la 99 de lei. 

Zbori direct către SUA

O companie aeriană din România a anunțat, în decembrie 2023, data de la care va efectua zboruri fără escală pe ruta București - New York. Este vorba despre HiSky, care a primit din partea Departamentului Transporturilor din Statele Unite autorizarea pentru a efectua zboruri regulate către această destinație. 

Prima cursa va fi efectuată pe data de 7 iunie 2024. În noiembrie 2023 s-au împlinit 20 de ani de când operatorul aeronautic civil național, Tarom, și-a întrerupt zborurile directe către SUA din motive financiare. Prețul unei călătorii pornește de la 349 euro pentru clasa economic și 1.899 euro pentru clasa business.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net