Zbor direct România - SUA, după mai bine de două decenii. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o cursă la New York

După o așteptare îndelungată, astăzi se deschide o nouă pagină în istoria zborurilor aeriene din România. Compania HiSky va efectua primul zbor direct din București către Statele Unite ale Americii după mai bine de două decenii. Odată cu lansarea acestei rute, se creează o legătură vitală între cele două țări, facilitând călătoriile și consolidând relațiile dintre România și SUA.

Avion. Foto: Shutterstock.
Avion. Foto: Shutterstock.

Astăzi va avea loc primul zbor către New York

Astăzi, 7 iunie, aeroportul Internațional Henri Coandă a găzduit momentul istoric al primului zbor direct către New York. Aeronava selectată pentru această misiune este un Airbus A330-200, care a plecat la ora 08:30, oferind o experiență de zbor de aproximativ 10 ore către aeroportul JFK din New York.

Aceste zboruri regulate vor fi operate de patru ori pe săptămână, începând cu fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă. Conectarea directă între București și New York este un moment deosebit, deschizând noi oportunități pentru călătorii și afaceri între cele două țări.

Călătorie pentru toate buzunare

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui zbor este accesibilitatea sa. Biletele sunt disponibile în două clase de servicii, cu prețuri care încep de la 349 de euro pentru clasa economică și 1.899 de euro pentru clasa business. Acest lucru deschide uși pentru călătoriile transatlantice, permițându-le pasagerilor să experimenteze această destinație iconică fără a depăși bugetele lor.

În plus, serviciile oferite la bordul aeronavei sunt de cea mai înaltă calitate. Fiecare pasager va beneficia de servicii de catering, incluzând o masă caldă și o gustare, asigurând că experiența călătoriei lor va fi una plăcută și confortabilă.

HiSky a devenit prima companie românească care deține atât Permisul de Operator Străin de Transport Aerian, cât și aeronava necesară pentru a efectua zboruri fără escală de până la 14 ore. Acest lucru subliniază angajamentul companiei în furnizarea de servicii de calitate și în deschiderea unor noi destinații pentru pasageri.

Pe lângă această nouă rută către New York, HiSky continuă să consolideze și să extindă rețeaua sa de zboruri. Pasagerii pot călători din București către opt destinații internaționale și două destinații interne, oferind o varietate de opțiuni pentru călătorii de afaceri sau de agrement.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net