Alimentul care închide rănile deschise. Cum trebuie folosit
Lidia Fecioru a oferit câteva sfaturi pentru persoanele care vor să trateze acasă, cu un simplu ingredient, rănile deschise, și are efectul de a închide sângerarea. Află din articol despre ce aliment este vorba și cum poate fi folosit.

Bioenergoterapeutul a explicat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, faptul că zahărul este extrem de eficient pentru persoanele care au răni care se închid foarte greu.
Lidia Fecioru: „Se închid minunat”
Potrivit Lidiei Fecioru, zahărul aplicat pe răni deschise le ajută să se închidă și să se vindece rapid:
„Aș vrea să dau un sfat pentru cei care au răni, ulcer varicos - care se închid foarte greu și supurează continuu. Știți cu ce se vindecă foarte bine? Cu zahăr.
Deci luăm zahăr de trestie de zahăr sau de sfeclă de zahăr, se pune pe un tifon ud, presărăm zahăr și punem pe acele răni. Se închid minunat", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în emisiunea respectivă.
De asemenea, același lucru poate fi făcut și în cazul tăieturilor și sângerărilor care nu se opresc:
Dacă te-ai tăiat și pui zahăr, se oprește sângerarea mai repede decât dacă pui sare, plus că de la sare te ustură, de la zahăr, nu.
Dar eu am încercat cu mulți ani în urmă și am văzut că e eficient", a completat Mihai Voropchievici. Totuşi, cel mai indicat este să cereţi sfatul unui medic, dacă rana persistă şi pare că nu se mai vindecă.”, a mai spus Lidia Fecioru.
Lidia Fecioru: „Este foarte bună pentru păr”
Probabil mulți nu știau că gelatina este de mare ajutor în rândul persoanelor care se confruntă cu căderea părului. Lidia Fecioru vorbește despre beneficiile acesteia:
„Simpla gelatină pe care noi o folosim la piftie, la tarte și la tot felul de creme este foarte benefică pentru organism. Gelatina nu poate fi falsificată. Ea se face doar din oase, clar, scurt și cuprinzător. Nu există să o contrafacă din ceva. Noi o putem lua pe cea alimentară, din magazin, fără probleme", afirmă Lidia Fecioru.
Cum o folosim pentru a stopa căderea părului
„Luăm un pahar de apă, o linguriță de gelatină și o linguriță de suc de lămâie. Mestecăm gelatina cu apa ca să se umfle, să se topească practic și punem o linguriță de suc de lămâie și cu această băutură miraculoasă o bem dimineața cu 30-40 de minute înainte să mănânci, pe stomacul gol este bine de luat. Ea este foarte bună pentru păr, pentru oase, pentru exfolierea unghiilor, pentru cei cărora le cade părul, pentru piele, e colagen, practic bem gelatina care este colagen. Se poate bea o lună legat sau bem 10 zile și facem 10 zile pauză și tot așa", adaugă Lidia Fecioru.




































