Băutura miraculoasă care te scapă de oboseală. Medicii o recomandă dimineața, în locul cafelei: „Simți întâi un fel de zguduitură în corp”

Cu toții avem nevoie de energie dimineața, iar atunci când ne gândim la acest lucru, cu siguranță multora le trece prin minte, cafeaua. Ei bine, trebuie să știți că puteți înlocui această băutură cu una mult mai sănătoasă, ale cărei efecte sunt surprinzătoare.

Băutura care îți dă energie dimineața: Sursă foto: Pixabay
Băutura care îți dă energie dimineața: Sursă foto: Pixabay

Băutura miraculoasă care te scapă de oboseală 

Această băutură este recomandată de specialiști și te poate scăpa de oboseală, fără doar și poate. Se consumă dimineața și se poate prepara în mai multe moduri. Este vorba despre băutura din pătrunjel, pe care o recomandă un medic român și care reprezintă o adevărată sursă de energie. Mai mult, aceasta are o mulțime de beneficii pentru organism. Dr. Virgiliu Stroescu a inventat această rețetă care mai poartă denumirea de „cafea din pătrunjel” sau „cafeaua lui Virgil”.

 „Când bei un pahar de acesta, indiferent de cât de obosit ești și cât de trist ești, și amărât, simți întâi un fel de zguduitură în corp, se ridică părul și, după un sfert de oră, jumătate de oră, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn”,  spune specialistul, potrivit albapress.ro.

Cum se prepară smoothie-ul din pătrunjel

 Metoda de preparare a acestei băuturi este extrem de simplă. Ai nevoie doar de două legături de pătrunjel proaspăt, o lămâie bio, o lingură de miere de albine și una de ulei de măsline, dar și de jumătate de litru de apă.

Primul pas este să speli pătrunjelul și lămâia, după care o felie din fruct se taie și se adaugă alături de pătrunjel, în blender. Rezultatul va fi un smoothie care trebuie consumat pe loc. Astfel, nivelul tău de energie va crește considerabil în scurt timp, iar organismul tău va fi mult mai sănătos.

Pătrunjelul conține o mulțime de vitamine și este un puternic antioxidant care ajută la starea de sănătate a inimii. De asemenea, acesta reglează sistemul digestiv și luptă împotriva balonării. Mai mult, pătrunjelul ajută la menținerea greutății și sănătatea ochilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
image png
interviu de angajare jpeg
bani pixabay jpg
pepeni de dabuleni jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (8) jpg
Thailanda pixabay jpg
Orez cu legume  Sursa foto shutterstock 2134519827 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net