De ce boală ar putea suferi regele Charles al III-lea. Ce ascund degetele roșii și umflate

Starea de sănătate a prințului Charles, devenit rege în urma morții reginei Elisabeta a II-a a început să ridice semne de întrebare, după ce acesta s-a afișat în public având degetele roșii și umflate. Iată ce afecțiuni poate trăda acest simptom, conform unui medic britanic. 

Regele Charles al III-lea are degetele umflate de ani întregi
Regele Charles al III-lea are degetele umflate de ani întregi

Așa cum era de așteptat, după moartea Elisabetei a II-a întreaga atenție s-a îndreptat către moștenitorul Coroanei, prințul Charles. Fanii Casei Regale par să fie foarte îngrijorați, după ce în mediul online au început să circule imagini în care se poate observa destul de clar faptul că acesta are degetele roșii și umflate. 

De-a lungul timpului, însuși Charles a dezvăluit că degetele sale sunt asemănătoare unor «cârnăciori», însă nu a oferit detalii suplimentare despre cauza acestei inflamații. Un medic britanic, însă, vine cu un răspuns pentru toți cei care își fac griji pentru starea de sănătate a suveranului. 

  „Edemul este o afecțiune când organismul începe să rețină lichide în membre, în mod normal în picioare și glezne, dar și în degete, a spus medicul Gareth Nye, pentru „Daily Star‟, care a subliniat că persoanele în vârstă sunt predispuse la această tulburare, mai ales dacă petrec mult timp stând în picioare.

Prințul Charles este supravegheat de cei mai buni medici 

Este clar faptul că Charles este obligat să stea mult în picioare, dacă stăm și ne gândim la numărul de angajamente pe care trebuie să-l îndeplinească în fiecare an. Acum, devenit rege, suveranul va fi obligat să participe la o multitudine de întrevederi, așadar o stare bună de sănătate este esențială! 

Charles este trecut de prima tinerețe, așadar trebuie să acorde o atenție sportită simptomelor pe care le afișează. Pe de altă parte, nu ar trebui să fim îngrijirați. Cu siguranță, monarhul este supravegheat și sfătuit de cei mai buni medici din întreg regatul, iar cel mai mic semn de îngrijorare este investigat cu multă atenție. 

Citește mai multe despre bolile care ar putea avea ca simptom degetele roșii și umflate accesând Clickpentrufemei.ro.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
Dublin 1b jpg
Papusi 1b jpg
coffee 791045 1280 jpg
rusalii jpg
incaierare bataie agresiune
silhouette 3777403 1280 jpg