Produsul din lapte cu care poți slăbi rapid! Secretul dezvăluit de nutriționista Mihaela Bilic

Produsul din lapte cu care poți slăbi foarte rapid! Pe profilul său personal de pe Facebook, Mihaela Bilic, expertă în nutriție și sănătate, a adus recent în discuție un aliment remarcabil din punct de vedere nutrițional, furnizând informații valoroase pentru cei care îi urmăresc pagina. Ea a evidențiat beneficiile unui produs alimentar bogat în nutrienți și ușor de digerit, subliniind că acesta poate contribui la procesul de slăbire, mai ales când este consumat în asociere cu legume. 

mihaela bilic facebook jpg

Produsul din lapte cu care poți slăbi foarte rapid! 

Ei bine, vorbim despre brânză! Însă nu orice tip de brânză ci brânza proaspătă de vaci care ar face minuni pentru cei care doresc să scadă în greutate. În plus, nutriționista a dezvăluit și modul în care putem consuma acest aliment delicios pentru a slăbi eficient.

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit. 

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe două grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte.

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume – fără limită de cantitate- indiferent ce conținut de grăsime are sau care e brandul de la care provine.”, a spus Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net