Revolta unui medic ATI: ┬źUnii da┼úi dovad─â de mult─â ignoran┼ú─â ┼či v─â g├óndi┼úi doar la cum s─â ne contrazice╚Ťi┬╗

#Coronavirus

Mesaj dur de la un medic ATI! Doctorul Amin Zahra, de la Spitalul Clinic Jude┼úean de Urgen┼ú─â Timi┼čoara, a afirmat c─â ├«n urm─â cu o s─âpt─âm├ón─â a predat garda av├ónd pu┼úini pacien┼úi, iar acum sec┼úia este plin─â, ├«n contextul cre┼čterii num─ârului cazurilor de COVID-19.

image
Un medic ATI a transmis un mesaj dur Foto: Unsplash

Rom├ónia se confrunt─â cu un noul val de cazuri Covid-19! Num─ârul pacien╚Ťilor bolnavi cre╚Öte, iar spitalele ├«ncep deja s─â nu mai fac─â fa╚Ť─â. Medicul ATI Amin Zahra a povestit, ├«ntr-o postare publicat─â pe Facebook, mai multe cazuri absolut ╚Öocante.

Doctorul sus╚Ťine c─â printre cei interna┼úi a fost ┼či un cuplu, so┼úia fiind internat─â pe sec┼úia ATI la 5 minute dup─â decesul so┼úului. Un alt caz, este cel a unui fiu aflat ├«n terapie intensiv─â, iar tat─âl s─âu la morg─â. Medicul le-a transmis ╚Öi un mesaj dur celor care nu au respectat restric┼úiile pentru combaterea pandemiei ┼či pentru cei care nu au ├«ncredere ├«n recomand─ârile date de medici.

┬źDin p─âcate, nu sunt titluri de filme horror este doar realitatea pe care noi o tr─âim┬╗

┬źUnii da┼úi dovad─â de mult─â ignoran┼ú─â ┼či v─â g├óndi┼úi doar la cum s─â v─â contrazice┼úi cu medicii ┼či s─â le ar─âta┼úi c─â v─â pricepe┼úi la toate!! Acum 7-8 zile am predat garda, cu pacien┼úi pe care ├«i putem num─âra pe degetele de la o m├ón─â, iar ieri, am preluat-o plin─â! Printre pacien┼úii interna┼úi a fost ┼či un cuplu, pe so┼úie am internat-o pe sec┼úia ATI la 5 minute dup─â decesul so┼úului! Iar un alt caz, este cel a unui fiu aflat ├«n terapie, iar tat─âl lui la morg─â! Din p─âcate, nu sunt titluri de filme horror este doar realitatea pe care noi o tr─âim ┼či voi o ignora┼úi ├«n fiecare zi!┬╗, a scris medicul pe Facebook. 

Dr. Amina Zahra a spus c─â era de a╚Öteptat ca num─ârul de cazuri s─â creasc─â ├«n perioada s─ârb─âtorilor: ┬ź┼×i dac─â tot a fost ÔÇťsuper megaÔÇŁ distrac┼úie pe 2 m de p├órtie bot ├«n bot, s─â umplem spitalele acum, c─â prea multe locuri libere sunt...Doar zic! Sper s─â nu ave┼úi nevoie de un ÔÇťaerÔÇŁ mai special! ... Sau ave┼úi acest curaj, pentru c─â sunte┼úi ÔÇťvaccina┼úiÔÇŁ cu 3 doze ┼či acum a┼úi devenit imuni?! Unii da┼úi dovad─â de mult─â ignoran┼ú─â ┼či v─â g├óndi┼úi doar la cum s─â v─â contrazice┼úi cu medicii ┼či s─â le ar─âta┼úi c─â v─â pricepe┼úi la toate!!┬╗.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg