Sucul renumitului medic Rudolf Breuss, leacul din legume ce distruge celulele canceroase în 42 de zile

Medicul austriac Rudolf Breuss (1899–1990) a inventat o cură cu sucuri de legume care ucide celulele canceroase în 42 de zile. În cartea sa, intitulată „The Breuss Cancer Cure: Advice for the Prevention and Natural Treatment of Cancer, Leukemia and Other Seemingly Incurable Diseases” („Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei şi a altor boli incurabile similare” n.r), tradusă în 7 limbi și vândută în peste 1 milion de copii, el susține că tratamentul său a vindecat 47.000 de cazuri de forme diferite de cancer, inclusiv cel de gât, stomac, intestine, plămâni, ficat, creier, ovare și oase.

Sucul lui Rudolf Breuss distruge celulele canceroase în 42 de zile / Foto: Pixabay
Sucul lui Rudolf Breuss distruge celulele canceroase în 42 de zile / Foto: Pixabay

Cura austriacului Rudolf Breuss constă în consumarea de suc și ceai de plante timp de 42 de zile și se bazează pe detoxifierea totală o organismului şi pe menţinerea lui la limita subzistenţei, fără proteină, din studii ajungându-se la concluzia că într-o astfel de situaţie, sângele devorează tot ceea ce este străin corpului.

Astfel, timp de aproximativ şase săptămâni, ori de câte ori îţi este foame, bea acest suc de legume, dar nu mai mult de 500 de ml pe zi. Sucul se consumă cu ajutorul lingurii, deoarece doar aşa are un efect mai bun, consumat cu înghiţituri mici. Prin autoînfometare în timpul curei, prin privarea corpului de unele elemente (mai ales proteine), organismul consumă sau elimină tot ce nu ii aparţine, inclusiv celulele canceroase, care sfârşesc prin a „muri de foame“, pentru că nu mai primesc alimentele care le ajutau să se dezvolte.

Cum prepari sucul de legume al lui Rudolf Breuss

Sucul de legume nu este greu de preparat. Vei avea nevoie de o sfeclă roşie, un morcov, o rădăcină medie de ţelină, un cartof şi o ridiche. Legumele nu se curăță de coajă. Faci un suc din toate aceste ingrediente, apoi îl bei încet, cu o lingură. Înainte de fiecare înghiţitură, plimbă sucul pentru câteva secunde prin gură.

După cum am menționat, dieta lui Breuss este extrem de drastică. Așadar, timp de 42 de zile, nu se mănâncă nimic solid, ci se beau doar sucuri naturale și ceaiuri din plante. Totodată, cura cu acest suc anti-cancer inventat de Rudolf Breuss te ajută să și slăbești, scăpând în cele 42 de zile de kilogramele în exces - până la 15 kg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net