Sucurile naturale vă curăţă corpul de toxine

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina tradiţională indiană, vă sfătuieşte să consumaţi cât mai multe sucuri naturale, din fructe şi legume, pentru a vă curăţa organismul de toxine.

Ciorbele şi tocanele gătite „ca la mama acasă" au, fără îndoială, avantajul gustului şi al ingredientelor 100 % naturale.

Şi totuşi, consumul continuu de alimente prelucrate termic este urmat de degenerarea progresivă a celulelor şi ţesuturilor.

Nu există nici un alt medicament care să poată fi folosit de organism pentru refacere sau regenerare mai bun decât sucurile naturale.

Sucurile de fructe au virtuţi purificatoare. Dacă sunt alese fructe suficient de variate şi bine coapte, ele îi pot furniza organismului minerale, vitamine şi toate glucidele de care acesta are nevoie.

Sucurile de legume sunt regeneratoare şi îmbunătăţesc metabolismul. Ele conţin toţi aminoacizii, mineralele, sărurile, enzimele şi vitaminele necesare, cu condiţia să fie consumate proaspete, crude, fără conservanţi şi să fie extrase în mod corect din legume.

La extragerea sucului, este esenţial ca fibrele să fie complet terciuite, pentru ca elementele vitale să treacă în lichid.

Citeşte şi:

N-ai energie? Bea socată!

Păstrează-ţi silueta cu oţet de mere

Astfel, lipsite de fibre, sucurile de legume sunt asimilate în 10-15 minute şi sunt folosite aproape în întregime pentru hrănirea şi regenerarea ţesuturilor, cu minimum de efort din partea aparatului digestiv.

Dacă sunt extrase incomplet, sucurile vor conţine apă vitală organică, folositoare însă vor avea o cantitate redusă de vitamine şi enzime.

Recomandări generale

Consumaţi sucurile de fructe şi legume pe stomacul gol.

Evitaţi combinarea sucurilor de legume cu cele de fructe.

Aşteptaţi-vă la câteva efecte adverse la începutul curei de dezintoxicare, precum senzaţia de greaţă, de leşin sau insomnia. Acestea trec însă repede.

Eventualele pigmentări galbene sau brune ale pielii indică o evacuare de substanţe dăunătoare mai mare decât pot elimina organele cu această funcţie.

Sucurile se pot păstra la rece şi în sticle bine închise maxim 12 ore.

Morcovul ajută digestia

Stimulează pofta de mâncare şi ajută digestia.

simeon stalpnicul png

Este sursa cea mai bogată în vitamina A, uşor asimilabilă, şi conţine cantităţi însemnate din vitaminele D2, C, E, D, F.

Reprezintă un ajutor preţios în menţinerea structurii osoase a dinţilor.

Se pot consuma între 0,5 şi 4 litri pe zi.

Sfecla roşie, bună pentru sânge

Este foarte preţios pentru refacerea globulelor roşii şi a sângelui în general băut simplu, mai mult de un pahar o dată, poate da greaţă şi ameţeală.

De aceea, vă recomandăm să consumaţi mai puţin la început şi să creşteţi cantitatea până la un pahar mare de două ori pe zi.

La menopauză e mult mai eficient decât medicamentele sau hormonii sintetici.

Ţelina fixează calciul

Cel mai mare avantaj al acestui suc îl reprezintă conţinutul ridicat de sodiu organic, care menţine calciul în formă solubilă.

Ţelina crudă conţine de patru ori mai mult sodiu organic decât calciu.

De aceea le este foarte utilă persoanelor care au consumat multe zaharuri şi amidon concentrat (pâine albă, macaroane, orez decorticat).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Maria Alexandra fiica Alina și Nicolae ai României foto Facebook5 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bucuresti piata unirii foto pixabay jpg
carte pixabay jpg
Zanzibar Tanzania Foto Adevărul
cirese pixabay jpg
image png
Trafic aglomeratie Valea Prahovei FOTO Inquam Photos  Alex Nicodim  jpg
pahar cu apa jpg
muncitori asiatici santier autostrada sibiu pitesti foto Facebook Irinel Scriosteanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net