Un remediu eficient la îndemâna suferinzilor de varice

image
Varicele nu sunt doar inestetice, ci pot duce la complicații severeFoto: Shutterstock

Preocupată de efectele unei afecțiuni care, de ani și ani, a făcut mii de victime în rândul femeilor și al bărbaților, medicina tradițională a descoperit un remediu naturist care ”topește” varicele și vindecă această ”boală a venelor umflate”. Remediul, folosit în această afecțiune, ceapa roșie, este la îndemâna bolnavilor de varice.

Folosită ca ingredient principal în acest tratament, ceapa roșie a fost folosită de chinezi timp de secole, deoarece leguma miraculoasă este benefică în această afecțiune dureroasă, dar reduce și riscul bolilor cardiovasculare și al cancerului. Sunt și bolnavi care nu au încredere în acest tratament, deși noi am  menționat că leacul are rezultate certe .   

Multă vreme, chinuitoarele dureri erau ”liniștite” cu bisturiul

Decenii la rând,  chinuitoarele dureri puteau fi ”liniștite” doar cu ajutorul bisturiului. În timp, medicina alopată a căutat soluții mai blânde ; astfel au fost lansate tratamentele cu laser, cu aburi, injecţii sau cu ciorapii medicinali. Din păcate, când nu este tratată la timp, boala varicelor are complicaţii severe, iar bolnavul poate să rămână invalid.

Tratamentul cu ceapă roșie are rezultate bune

Fitoterapeuții susțin că tratamentul cu ceapă roșie poate fi urmat de bolnavii cu varice care nu vor să apeleze la ajutorul bisturiului, dar şi de cei care au încercat, fără succes, numeroase remedii. Pentru varice, tratamentul durează o lună şi, după 30 de zile de pauză, procedura trebuie repetată, până când varicele dispar. Am cunoscut bolnavi care s-au tratat cu ceapă roșie de varice și au scăpat de durerile chinuitoare după un tratament de 7 săptămâni.

Cum se prepară leacul, cum se administrează

Ingrediente: Pentru prepararea remediului se folosesc 600 ml suc de ceapă roşie şi 300 g miere de salcâm.

Preparare: Ceapa se toacă foarte mărunt, apoi se stoarce printr-un tifon des. Sucul obţinut se toarnă într-o sticlă, iar deasupra se  adaugă mierea; ingredientele se amestecă foarte bine, până când preparatul se omogenizează. Leacul se păstrează la frigider.

Cum se administrează: După fiecare masă principală, din acest preparat, bolnavul trebuie să folosească doar 50 gr, de două ori pe zi. Tratamentul trebuie urmat, fără întrerupere, timp de o lună. Specialiștii au constatat că tratamentul este eficient și pentru convalescenții cu probleme vasculare, dar și  pentru persoanele care au suferit un accident vascular.

Atenție la contraindicații!

Fitoterapeuții atrag atenția că tratamentul acesta este contraindicat diabeticilor și persoanelor care au probleme cu stomacul.  

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
cap putin jpeg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg