Al doilea Bitcoin a răsărit? Iată cum să fii printre primii care investesc în acest proiect

Chiar și printre startup-urile cripto cu cea mai rapidă creștere, Yuga Labs a avut un an deosebit de bun.

Crypto jpg

Startup-ul se află în spatele proiectului NFT Bored Apes Yacht Club (BAYC), care a fost lansat în aprilie, anul trecut, dar a crescut rapid, devenind cel mai valoros proiect NFT în funcție de capitalizarea pieței.

Ce trebuie să știi despre acest proiect?

Prețul de intrare pentru achiziționarea celei mai ieftine dintre cele 10.000 de imagini se situează în prezent la aproximativ 240.000 de dolari americani în valoarea criptomonedei Ethereum. Întrucât se pare că startup-ul caută finanțare bancară la o evaluare de 5 miliarde de dolari, Yuga Labs se uită către viitor, detaliând un nou parteneriat pentru un titlu de joc de tip play-to-earn, construit în jurul valorii de un token foarte popular numit ApeCoin .

Imaginile cu maimuțe de milioane de dolari și ApeCoin nu sunt, probabil, viitorul la care te așteptai să capteze atenția totală a VC din Silicon Valley, dar Yuga Labs speră că noul joc și noul token vor inspira o cripto-economie comună construită în jurul IP-ului lor, care s-a extins și mai mult. 

Construirea acestei economii va necesita unele manevre legale foarte speciale pentru a asigura conformitatea cu reglementările. SEC și-a păstrat în mare măsură distanța față de proiectele NFT, deși nu în totalitate, dar startup-urile cripto care vând jetoane care acționează ca valori mobiliare neînregistrate au fost un domeniu în care au fost mai vigilenți în a reprima.

Drept urmare, Yuga Labs este foarte atentă să se izoleze public de lansarea token-ului, care va fi lansat în schimb de o entitate numită ApeCoin DAO, formată din membri ai consiliului care sunt conectați la proiectul NFT, dar niciunul dintre aceștia nu este angajați sau directori de la Yuga Labs. 

O organizație numită APE Foundation va fi, de asemenea, formată pentru a administra deciziile ApeCoin DAO. În plus, DAO va purta branding oficial al proiectului BAYC, pe care Yuga Labs i-l „dăruiește” prin intermediul unui NFT 1/1 dintr-un logo albastru Bored Apes.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net