Cele mai performante laptopuri de buget în 2022

Ultima actualizare:

Achiziționarea unui laptop de buget în perioade problematice din punct de vedere financiar este un proces greu și anevoios. Așadar, ți-am pregătit o listă cu cele mai bune laptopuri pe care să le achiziționezi în 2022.

Cel mai bun laptop pe care merită să-l achiziționezi în 2022
Cel mai bun laptop pe care merită să-l achiziționezi în 2022

De la un procesor bun până la o placă video pe măsură e un pas foarte greu de făcut, dar un raport bun preț-calitate într-un buget restrâns este ceva ce depășește așteptările oricui.

Indiferent de preferințele unui utilizator, un laptop de buget rămâne cel mai bun prieten al acestuia, deoarece se bucură de o portabilitate uluitoare și, de asemenea, care-i permite să-și facă treaba. 

Cel mai bun laptop de buget cu un procesor puternic

HP 15-dw3041nq cu procesor Intel i3 generația a 11-a
HP 15-dw3041nq cu procesor Intel i3 generația a 11-a

Laptopul HP 15-dw3041nq a fost cel care impresionează prin procesorul pe care-l deține sub capotă. Cu un motor de la Intel, un i3 1115G4 (generația a 11-a), acest laptop de buget reușește să ajungă în reflector printr-un design minimalist, dar și cu o putere destul de mare. 

Vezi și De câți megapixeli ai nevoie, de fapt, pe telefonul tău mobil

Pe lângă procesorul său foarte bun, acesta vine echipat cu 8 GB memorie RAM. Din păcate, laptopul dispune doar de un singur slot pentru placa de memorie. Așadar, în cazul unui upgrade, nu puteți adăuga o altă placă de 8GB, ci o să trebuiască să achiziționați una de 16 GB sau mai mare.

Bateria este una Li-Ion, care promite aproximativ 7 ore de utilizare. Bineînțeles, autonomia va fi influențată de luminozitatea ecranului, dar și de procesele ce rulează în background. 

Preț: 1.989 lei , la momentul redactării

Laptopul de buget cu cea mai bună placă video

ASUS ZenBook 14 UM433IQ-A5016 cu placă video NVIDIA
ASUS ZenBook 14 UM433IQ-A5016 cu placă video NVIDIA

Când vine vorba despre plăci video și laptopuri de buget, discuțiile se afundă. Din cauza problemelor mondiale privind criza de cipuri, dar și cererea foarte mare, datorată minerilor de criptomonede, plăcile video au devenit o raritate.

Totuși, am reușit să găsim un laptop de buget cu o placă video dedicată, ceea ce îl face prielnic pentru a juca jocuri de generație puțin mai veche, dar care să te țină ocupat și lipit de laptop pentru o perioadă destul de lungă.

Vezi și Trei browsere pentru telefon care nu-ți fură datele cu caracter personal

Laptopul ASUS ZenBook 14 UM433IQ-A5016 vine echipat cu o placă video NVIDIA GeForce MX350 de 2 GB memorie ram virtuală. 

De asemenea, acesta se prezintă și cu un procesor marca AMD, un Ryzen 7 4700U, care promite sesiuni de gaming de lungă durată.

Totuși, acesta vine cu doar 512 GB memorie internă. În schimb, tehnologia de stocare este una de tip SSD, ceea ce-l va face foarte rapid. 

Preț: 1.935 lei, la momentul redactării

Laptopul de buget cu cea mai multă memorie RAM

HP 15-dw1032nq cu 16 GB RAM
HP 15-dw1032nq cu 16 GB RAM

Memoria RAM este imperativă atunci când dorim să ne achiziționăm un laptop. Așadar, am reușit să găsim un laptop de buget cu 16 GB memorie RAM. Astfel, nu o să mai trebuiască să-ți faci griji de viitoarele probleme privind aplicațiile și fisierele din laptop.

Acest titlu îi revine laptopului HP 15-dw1032nq, care vine cu un design destul de învechit, dar care are 16 GB RAM și un ecran Full HD de ultimă generație.

Cât despre design-ul acestuia, este unul întâlnit și pe laptopurile de generație mai veche, 2018 - 2019. Totuși, componentele de sub capotă reușește să-l pună în fața celorlalți competitori. 

Preț: 1.925 lei, la momentul redactării articolului

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net