Controllerul DualSense de pe PlayStation 5 are parte de actualizări. Cum să-l folosești direct de pe PC

Lansarea lui PlayStation 5 a venit cu noi funcții speciale, care au reușit să revoluționeze modul în care ne jucăm stând pe canapea după o zi de muncă. Pe lângă calitatea video care a reușit să impresioneze o bună parte din comunitatea tech. 

DualSense controller
DualSense controller

Pe lângă funcțiile PlayStation 5, mulți utilizatori care n-au reușit să pună mâna pe o consolă de ultimă generație s-au orientat spre controllerul DualSense, care poate fi folosit chiar și pentru jocurile disponibile pe desktop.

Cum să-ți actualizezi controllerul DualSense

Pentru o perioadă foarte lungă de timp, DualSense era impresionant, dar avea o problemă. Nu puteai să actualizezi software-ul controllerului fără acces la PlayStation 5. Din fericire, zilele alea au apus. 

Citește și Motivul pentru care nu reușești să achiziționezi un PS5. De ce e Xbox disponibil în fiecare magazin

Recent, Sony a lansat un instrument de actualizare software pentru Windows care permite utilizatorilor să-și actualizeze controllere direct de pe desktop. Pentru a beneficia de această actualizare, ai nevoie de o conexiune USB direct la computer. 

O actualizare a controllerului este necesară, deoarece rezolvă foarte multe probleme cu care utilizatorii s-au întâlnit de la lansarea consolei.

Software-ul este disponibil atât pentru Windows 10, cât și pentru Windows 11. 

Acest instrument va fi util pentru gaming-ul de pe computer cu utilizarea unui controller de PS5. În același timp, această actualizare a controllerului va fi utilă și pentru funcția de Remote Play. Așadar, putem păstra DualSense chiar lângă computerul nostru, fără a fi nevoie de o actualizare de lungă durată folosind consola de la Sony.

Vezi și Ce actualizări aduce noua versiune a PlayStation 4 și PlayStation 5

Această mișcare face parte din programul Sony de a aduce din ce în ce mai multe funcții și pentru jucătorii de pe desktop. Anul trecut, mai multe exclusivități marca Sony au ajuns și pentru utilizatorii de pe PC, printre care se numără și importantul titlu God of War, care este așteptat acum de toată lumea pentru apariția unui potențial serial, dar și pentru continuarea seriei, God of War Ragnarok. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net