Încă un pas spre securitate. Noul update foarte mult așteptat de pe Snapchat

Snapchat a interzis complet funcțiile sale de mesagerie anonimă prin intermediul aplicațiilor terțe, ceea ce le permite utilizatorilor acestora din urmă să discute cu oamenii care folosesc platforma de socializare.

snapchat ge93e0ea86 1280 jpg

Vine la luni bune după ce Snap a suspendat anterior mesajele anonime pentru două aplicații terțe, LMK și Yolo.

Snapchat interzice mesajele anonime din aplicațiile terțe

Potrivit unei știri publicate de către redacția The Verge, Snap a blocat mesajele anonime care le permit utilizatorilor de aplicații terțe să se conecteze cu oamenii ce folosesc Snapchat, din cauza unor clauze precum hărțuirea și amenințarea.

Compania a transmis într-o postare pe blog că „aceste integrări anonime” sunt folosite de utilizatorii Snapchat în „moduri distractive, captivante și complet adecvate”.

Cu toate acestea, Snap a adăugat că, de asemenea, consideră că unii „utilizatori ar putea fi mai predispuși să se implice în comportamente dăunătoare – cum ar fi hărțuirea sau amenințarea – dacă au giulgiul anonimatului”.

Acestea fiind spuse, Snapchat nu va mai rula integrarea sa de mesagerie terță, ceea ce a permis utilizatorilor săi să devină complet anonimi în timp ce implicau alți utilizatori în platformă.

În schimb, conform unui raport recent al Engadget, Snap cere acum celor care se vor conecta la platforma de socializare prin intermediul aplicațiilor terțe să aibă un cont înregistrat.

Citește și Te poți întoarce pe Snapchat. Platforma ne va permite să scăpăm de numele vechi

După cum am menționat mai devreme, Snapchat a blocat anterior două aplicații terțe, parte din integrarea sa de mesagerie anonimă pentru a arunca o privire asupra standardelor și politicilor Snap Kit.

Mișcarea îndrăzneață a lui Snap de a suspenda temporar aplicațiile terțe este rezultatul unui proces intentat în care un utilizator adolescent de Yolo și LMK a murit după ce a fost agresat.

The Verge a remarcat că Snap Kit permite altor aplicații să se integreze cu Snapchat, inclusiv prin funcția de mesagerie anonimă.

Citește și Ce companii au profitat de prăbușirea Facebook: Snapchat, în extaz

Funcția de integrare a Snapchat necesită dezvoltatorilor de aplicații terțe să se aplice în proiect, în care acestea vor fi sub politicile Snap odată ce sunt acceptate.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net