Modific─âri importante pentru to╚Ťi utilizatorii de Windows. Ai v─âzut asta pe PC-ul t─âu?

Microsoft continuă cu planurile de a avertiza utilizatorii de pe Windows 11, care și-au instalat sistemul de operare pe un hardware neacceptat. 

windows 11 jpeg

├Äntr-o nou─â actualizare pentru Windows 11, pe wallpaperul desktopului a ap─ârut un watermark pentru┬ásistemele┬áneacceptate, al─âturi de un avertisment similar ├«n pagina aplica╚Ťiei de set─âri.

Ce modific─âri aduce noul watermark pus de Microsoft?

Microsoft a testat aceste modific─âri luna trecut─â, dar acum se lanseaz─â ├«n Release Preview chiar ├«nainte de o lansare complet─â pentru to╚Ťi utilizatorii Windows 11. De╚Öi Microsoft nu men╚Ťioneaz─â ad─âugarea unui watermark ├«n lista sa de ÔÇ×├«mbun─ât─â╚ŤiriÔÇŁ pentru aceast─â actualizare, testerii au observat c─â este inclus pe mai multe dispozitive.

Cite╚Öte ╚Öi┬áPrimul telefon cu Android care-╚Ťi permite s─â rulezi Windows 11

Dac─â Windows 11 va rula pe hardware neautorizat, un nou watermark de pe desktop va indica ÔÇ×Cerin╚Ťele de sistem nu sunt ├«ndeplinite. Accesa╚Ťi Set─âri pentru a afla mai multe.ÔÇŁ Este similar, dar mult mai pu╚Ťin proeminent, cu watermarkul semi-transparent care apare pe Windows dac─â nu a╚Ťi activat sistemul de operare.

Pentru o perioad─â scurt─â, p├ón─â s-au prins cei de la Microsoft de problem─â, a fost posibil s─â ocoli╚Ťi cerin╚Ťele hardware minime impuse de c─âtre┬áMicrosoft┬ápentru Windows 11 ╚Öi s─â v─â┬á instala╚Ťi gratuit sistemul de operare. Cerin╚Ťele hardware controversate arat─â c─â Windows 11 accept─â oficial doar procesoarele Intel Coffee Lake de a 8-a genera╚Ťie sau Zen+ ╚Öi Zen 2 ╚Öi variantele mai noi, l─âs├ónd ├«n urm─â milioane de computere. Oricine a trecut peste aceste limit─âri va ├«ncepe acum s─â vad─â acest avertisment ├«n noul Windows 11.

Vezi și Windows 11 vine cu un update imens. Iată ce aduce noua actualizare

Microsoft a folosit avertismente similare pentru versiunile neactivate de Windows ├«n trecut ╚Öi restric╚Ťioneaz─â func╚Ťii precum dark mode, set─ârile de personalizare ╚Öi temele ce pot fi modificate, p├ón─â la activarea complet─â a sistemului de operare. Microsoft nu pare s─â experimenteze cu nicio restric╚Ťie asem─ân─âtoare de caracteristici, iar watermarkul de pe desktop poate fi, probabil, dezactivat cu unele modific─âri ale registrului, potrivit The Verge.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg