Mozilla Firefox vine cu noi actualizări pentru browserul de mobil. Cum să nu mai fii urmărit online

Probabil, ați mai auzit de acest browser. Venea mereu la pachet cu băiatul care vă instala Windowsul acum câțiva ani, dar știați că au un browser și pentru mobil? Mozilla lansează noi funcții pentru Firefox Focus pe Android și Firefox pe iOS. 

image

Pe Android, Mozilla adaugă un mod dedicat HTTPS pentru Firefox Focus, browserul său mobil centrat pe confidențialitate, disponibil pe Android. Pentru fiecare site web pe care îl vizitați, aplicația va stabili acum automat o conexiune sigură și criptată prin HTTPS.

Nu o să mai primești reclame la obiectele pe care le cauți

Fiind o aplicație simplă, de confidențialitate implicită, ne-am întrebat ce putem face mai mult pentru a face Firefox Focus mai sigur pentru utilizatorii noștri și ne-am gândit la modul nostru dedicat HTTPS”, a spus Mozilla într-o postare pe blogul său

Această lansare vine în contextul recent al companiei Mozilla privind introducerea ofertei Total Cookie Protection, care este folosită pentru a combate urmărirea între site-uri.

Scopul Total Cookie Protection este de a ajuta la atenuarea urmăririi pe site-uri în care companiile colectează informații despre dvs., cum ar fi site-urile pe care le vizitați în fiecare zi sau produsele pe care le căutați.

Pe iOS, Mozilla adaugă o nouă bară de căutare reglabilă care poate fi plasată în partea de jos sau în partea de sus a ecranului în aplicația Firefox. Compania spune că această modificare ușoară va ajuta utilizatorii să acceseze rapid locurile pe care doresc să le viziteze online. Noua opțiune este similară cu bara de căutare reglabilă pe care o oferă acum browserul Apple Safari.

Ca parte a anunțurilor de astăzi, Mozilla a spus că lansează și imagini de fundal pentru mobil inspirate de filmul „Turning Red” al Disney și Pixar pentru toți utilizatorii din Statele Unite.

Puteți găsi imaginile de fundal deschizând aplicația Firefox Mobile și făcând dublu clic pe sigla Firefox de pe pagina de pornire sau accesând „Setări de personalizare”. Mozilla spune că există o varietate de imagini de fundal din care să aleagă și că va avea noi opțiuni de imagine de fundal pentru a le partaja la nivel global în lunile următoare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net