Prețurile criptomonedelor în primele trei luni. Care sunt trendurile pe piața activelor digitale

Ultima actualizare:

Primul trimestru al anului 2022 s-a încheiat , iar piețele de monede digitale au cunoscut o mulțime de acțiuni în ultimele trei luni. Dintre primele zece monede digitale, criptomoneda Terra (LUNA) a înregistrat cele mai mari câștiguri, crescând cu peste 43% față de dolarul american în trimestrul 1. Din primele 30 de criptomonede, Unus Leo (LEO) a crescut cu 58% în valoare față de dolarul american, în ultimele trei luni.

Bitcoin
Bitcoin

2021 a fost unul dintre cele mai bune perioade pentru criptomonede, deoarece un număr foarte mare de active digitale au atins nivelurile maxime ale prețurilor, anul trecut. Anul acesta, în ultimele trei luni, primul trimestru al anului 2022 arată o poveste cu totul diferită, deoarece piața criptomonedele fie se descurcă foarte bine, fie a avut probleme grave.

Citește și Care au fost cele mai populare criptomonede în 2022. Locul 1 a fost atins de o monedă fără valoare

În tacelași timp, Bitcoin rămâne cea mai importantă criptomonedă de pe piață, iar în ceea ce privește capitalizarea bursieră, acesta a câștigat doar 4,30% în ultimele 90 de zile din trimestrul 1 al acestui an. 

Cum arată viitorul pieței crypto în 2022

Criptomoneda Terra (LUNA) a fost campionul din acest trimestru, deoarece a adunat 43,83% în primele trei luni ale anului. A doua criptomonedă ca mărime în ceea ce privește capitalizarea pieței, Ethereum, a scăzut ca valoare la sfârșitul trimestrului I, cu 2,75% mai puțin față de dolarul american. 

Activul digital Cardano (ADA) a câștigat valoare în ultimul timp, dar ADA a pierdut 12,85% în trimestrul 1. Din primele 30 de criptomonede, cel mai mare câștigător care a depășit chiar Terra, a fost Unus Leo, deoarece a câștigat 58,37% în acest trimestru.

Vezi și Pas important pentru criptomonede. Guvernul Regatului Unit le pregătește pentru viitor

Sub performanța LUNA, în ceea ce privește primele 30 de poziții în clasament, a fost câștigul de 31,33% al Ethereum Classic în T1. Cel mai mare dezavantajat dintre primele 30 de poziții a fost Algorand, deoarece a scăzut cu 48,51% față de dolarul american, în primele trei luni. Un alt învins notabil a fost Uniswap, valoarea acestui activ digital scăzând cu 37,69%.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net