Unde o să poți să-ți alimentezi mașina electrică prin intermediul stațiilor Tesla

Ultima actualizare:

În urma unui anunț recent, proprietarii de vehicule electrice non-Tesla își pot alimenta bateriile la unele Superchargere din Europa. Șoferii pot găsi locații eligibile în aplicația Tesla. Pe baza capturilor de ecran distribuite de Tesla, există 20 de astfel de stații de încărcare.

tesla 4255619 960 720 jpg

Tesla a început să permită un acces mai larg la rețeaua Supercharger în noiembrie. Inițial, le-a permis șoferilor de vehicule electrice non-Tesla să-și încarce mașina în 10 stații din Țările de Jos. Pilotul este deschis șoferilor de vehicule electrice care locuiesc în Țările de Jos, Franța, Norvegia, Germania și Belgia. Cu toate acestea, dacă conduceți un vehicul Tesla și vizitați țările enumerate, vă puteți încărca mașina în mod normal la stații. În plus, modul în care programul se extinde dincolo de acest pilot inițial va depinde de aglomerația din stații.

Vehiculele electrice non-Tesla se vor putea bucura de tehnologia companiei

Momentan sunt acceptate doar vehiculele compatibile cu CCS. Proprietarii de Tesla vor putea încă încărca la stațiile Supercharger în mod normal, deși șoferii altor vehicule electrice vor trebui să plătească niște taxe suplimentare pentru a suporta cheltuielile companiei privind extinderea capacității gamei lor de încărcătoare pentru mașinile electrice.

Compania a transmis că va urmări posibila congestie de la fiecare locație. Extinderea viitoare a pilotului va depinde de capacitate, deși Tesla a spus că „mai mulți clienți care folosesc rețeaua Supercharger permit o extindere mai rapidă”. În cele din urmă, își propune să deschidă toate site-urile pentru toți proprietarii de vehicule electrice. 

Tesla a spus că ambiția sa este de multă vreme să deschidă locațiile Supercharger pentru vehiculele electrice non-Tesla, pentru a crește disponibilitatea generală a locațiilor de încărcare și pentru a încuraja mai mulți șoferi să opteze pentru un vehicul electric.

„Ambiția noastră a fost întotdeauna să deschidem rețeaua Supercharger pentru vehiculele electrice non-Tesla și, prin aceasta, să încurajăm mai mulți șoferi să meargă spre electricitate.”, se arată în raportul Tesla.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net