Și-a aruncat în aer mașina Tesla când aflat cât costă bateria

Gestul bizar al unui finlandez face înconjurul Internetului. Bărbatul a folosit 20 de kilograme de dinamită pentru a-şi arunca în aer maşina Tesla, care costă aproximativ 100.000 de dolari. De ce a luat această decizie.

image

Finlandezul Tuomas Katainen a decis să-şi arunce în aer maşina Tesla atunci când a aflat că trebuie să plătească 17.000 de lire sterline ( 22.000 de dolari) pentru înlocuirea bateriei, scrie Adevarul.ro. Tânărul nu a vrut să facă o asemenea investiție, așa că a contactat o echipă de YouTube-ri specializați în astfel de operațiuni periculoase. În semn de protest, Tuomas a folosit şi un manechin cu faţa lui Elon Musk (proprietarul Tesla), pe care l-a aşezat în maşină înainte de a o arunca în aer. Filmulețul a devenit viral. 

"Le-am spus că voi detona toată mașina"

”Mașina a fost cam o lună în atelierul unui dealer Tesla, iar, în cele din urmă, am primit un telefon și mi s-a spus că nu se poate face nimic pentru mașina mea, singura opțiune este să schimb bateria. Costul ar fi de cel puțin 22.000 de dolari, iar permisiunea pentru operațiune trebuie cerută de la Tesla”, a declarat bărbatul pentru Daily Mail. "Le-am spus că voi detona toată mașina pentru că se pare că nu există nicio garanție sau ceva", a amenințat propietarul, furios.

Video și mai multe detalii, pe www.adevarul.ro

Tesla s-a confruntat cu un val de plângeri cu privire la costul înlocuirii unei baterii, scrie Adevărul. Potrivit site-ului de ştiri pentru vehicule electrice Electrek, un alt proprietar Tesla din Statele Unite a fost informat că o înlocuire a pachetului de baterii l-ar costa 22.500 de dolari (16.800 de lire sterline) la un centru de service Tesla. În schimb, la un service independent, înlocuirea bateriei a costat 5.000 de dolari.

Controversatul miliardar Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX, Elon Musk, a fost desemnat «Personalitatea anului 2021».

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net