Vrei să-ți achiziționezi un iPad Air 2022? Ultimele probleme cu care se confruntă utilizatorii

Apple a anunțat noua versiune a iPad Air la începutul lunii martie și a fost o lansare incitantă, deși cu unele dezamăgiri.

ipad air 2 review playtech 7 61557700 jpeg

De înțeles, unii au considerat puțin nedrept că gigantul tech a lansat un dispozitiv în 2022 cu modelul de bază doar cu 64 GB spațiu de stocare. Ei bine, credeți sau nu, acum că oamenii au pus mâna pe iPad Air 2022, proaspăt comandat, unii încep să raporteze o îngrijorare oarecum ciudată cu privire la durabilitatea tabletelor.

Ce probleme au întâmpinat utilizatorii

Aparent, unii clienți au intrat pe Reddit raportând că panoul din aluminiu din spate al noului iPad Air se simte mai puțin robust și mai subțire decât versiunile anterioare.

Potrivit postărilor menționate, acest lucru provoacă un scârțâit atunci când țineți dispozitivul și știm cu toții că scârțâitul nu țipă exact „încredere”.

Citește și Telefonul de la Apple de 400 de dolari care ia fața telefoanelor de 1.000 de dolari

După ce primul cumpărător a apărut pe Reddit cu această îngrijorare, mulți au intervenit imediat, unii dintre ei spunând că au crezut că „sunt paranoici”. Iată postarea primului utilizator care a împărtășit observațiile sale:

„Am comandat și am primit astăzi două iPad Air 2022 albastre și sunt puțin șocată. Placa din spate din aluminiu este mult mai subțire decât la iPad 4 pe care îl am și eu. Aproape că poți simți bateria prin placă când ții dispozitivul. Ambele iPad-uri au aceeași senzație și scot zgomote de scârțâit când le ții. Acest lucru nu s-a întâmplat pe iPad Air 4. Ambele se întorc la producător, dar sunt doar eu? Am întrebat și o a doua persoană și a simțit și ea."

iPad Air 2022 este încă o achiziție grozavă, atâta timp cât nu aveți nevoie de spațiu de stocare suplimentar și rata de reîmprospătare a ecranului. 

Vezi și Cinci telefoane de buget care sunt similare cu cele de 1,000 de euro

Este probabil una dintre cele mai bune tablete pe care le puteți obține anul acesta, mai ales că cipul M1 este cel care alimentează acest device.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
militar pedofil jpeg
Soldati ucraineni se adapostesc in timpul unui bombardament in Lyman- razboi Ucraina FOTO Profimedia
Noul stadion Farul FOTO Machetă Primăria Constanța jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta