Un român a avut parte de șocul vieții sale în timpul vacanței din Grecia: „Ce ați face în locul meu..?”

Un român susţine că a fost jefuit în timpul vacanţei din Grecia. Furtul ar fi avut loc într-o parcare. Bărbatul spune că i-au dispărut 1.500 de euro din portofel. Omul a făcut mărturisirea pe grupul de Facebook "Forum Thassos".

Ce a pățit un român care se afla în vacanță în Grecia Foto: Shutterstock
Ce a pățit un român care se afla în vacanță în Grecia Foto: Shutterstock

Ce a scris românul pe Facebook 

Vacanța în Grecia s-a transformat într-un scenariu negru pentru un român. „Astăzi, 11.08.2024, am fost pe plaja Aliki Beach, am parcat mașina sus în parcare și când am revenit la mașină nu mai aveam 1.500 euro în portofel (în torpedou). Cineva a luat doar banii, portofelul a rămas. Ce ați face în locul meu?", a scris românul pe grupul de Facebook "Forum Thassos".

Alți români care au fost jefuiți 

Nu a fost singurul român jefuit în timp ce se afla în vacanță în Grecia. În luna iunie 2024, vacanța unei familii de români a devenit un scenariu de coșmar, după ce oamenii au fost jefuiți. Românii au ales să meargă în vacanță cu mașina pentru a se relaxa mai mult și pentru a avea parte de confort. Proprietara autoturismului a parcat mașina în incinta unității de cazare, iar dimineața a observat că nu mai era acolo.

Șocată de faptul că mașina nu se mai afla în locul în care o parcase cu o seară în urmă, femeia s-a înscris pe grupul de Facebook „Forum Grecia”, unde a cerut o mână de ajutor. Mașina, marca BMW, i-a fost furată din Pefkochori, în apropiere de Elephant Beach, duminică, în jurul orei 2.50 dimineața.

Cum a dispărut mașina românilor 

În mașină se aflau mai multe bunuri, o sumă mare de bani, dar și actele de identitate. Potrivit informațiilor, un bărbat cu o cagulă a fi găsit o ușă deschisă la vila în care familia din România era cazată. Bărbatul a luat cheia de la autoturism de pe masa din camera românilor, a mers în parcare și a fugit atât cu mașina, cât și cu bunurile care se aflau în aceasta.

Român, jefuit de alt român, tot în Grecia 

Tot în luna iunie, un român declara că a fost jefuit de un alt român în timpul vacanţei din Grecia. Furtul ar fi avut loc într-o piaţă din Sithonia. Când şi-a dat seama că a rămas fără bani, carduri și acte a depus plângere la poliţia din Grecia, dar a început și el propria anchetă. A cerut imagini de pe camerele de supraveghere şi le-a postat pe mai multe grupuri, în încercarea de a-l identifica pe presupusul hoţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net