Cât a plătit un român pentru o masă copioasă în Thassos. Când a primit nota de plată a rămas cu gura căscată: „Nu-mi vine să mă opresc din comandat”

Majoritatea românilor aleg să meargă în vacanțe peste hotare, datorită prețurilor accesibile. Grecia se numără printre destinațiile preferate ale turiștilor, cel mai vizitat oraș fiind Thassos. Un turist român a făcut public în mediul online cât a plătit pentru o masă copioasă în această stațiune.

Cât a plătit un român pentru o masă copioasă în Thassos
Cât a plătit un român pentru o masă copioasă în Thassos

„Fiecare produs costă de pe la 2 euro în sus”

Românii aleg să meargă în Thassos, pentru că este o destinație apropiată de România. Mai mult, aceștia găsesc și prețuri accesibile aici, în special atunci când vine vorba despre mâncare. Un român le-a dovedit conaționalilor săi că o masă copioasă la un restaurant nu costă deloc scump. Pentru două persoane, nota de plată a fost surprinzătoare, fiind nevoiți să scoată din buzunar doar 44 de euro, adică puțin peste 200 de lei.

„Am ieșit la un tur de insulă cu prietenul și colegul Ștefan. Pe la jumătatea drumului ne-a izbit foamea. Greu de ales unde să ne oprim, la cât de multe taverne foarte bune știm pe insulă. Soarta ne-a adus în Panagia și ne-am oprit într-un loc preferat: Sti FouFou. Un loc perfect pentru preparate gustoase la grătar – așa cum se vede în poze. Fiecare produs costă de pe la 2 euro în sus și mereu mă abțin cu greu să mă opresc din comandat.

Mai mereu e o surpriză ce vine efectiv la masă, că nu țin minte de la o vizită la alta. Și alt lucru care îmi place aici sunt cartofii prăjiți, de 4 feluri. Am luat doar 3 feluri azi. Toate astea ne-au costat 44.3 euro. Ne-am săturat amândoi – doi pufoși – și în ultima poză e ce am luat la pachet. Practic puteam mânca 3 și ne săturam. Nu vă pun și prețurile din meniu că o să spuneți că e photoshop, că n-are cum să fie așa ieftin”,  a scris românul pe grupul de Facebook Forum Thassos.

Turistul a fost foarte încântat de prețurile de la taverna din Thassos și a ținut să le recomande și altor români această locație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net