Restaurantul care le dă clienților o sticlă de vin scump gratis, dacă lasă telefoanele la intrare

Ultima actualizare:

În orașul Verona, renumitul loc al iubirii, un restaurant italian a făcut un pas îndrăzneț pentru a distinge atmosfera sa: a introdus o ofertă specială pentru clienți.

Restaurantul a avut un succes răsunător / foto: Pixabay
Restaurantul a avut un succes răsunător / foto: Pixabay

Proprietarul, Angelo Lella, a decis că la restaurantul său, Al Condominio, inaugurat în luna martie, experiența culinară trebuie să fie completă și diferită de celelalte. Prin urmare, a lansat o inițiativă neconvențională: clienții care sunt dispuși să renunțe la telefoanele lor mobile pe durata mesei primesc o sticlă de vin gratis.

Cum le-a venit ideea patronilor restaurantului din Verona

Rădăcina acestei idei este de a încuraja interacțiunea umană autentică, în defavoarea dependenței de tehnologie. „Am dorit să creăm un mediu în care clienții să se bucure de prezența celor din jur și să se angajeze în conversații, în loc să fie absorbiți de ecranele telefoanelor lor”, explică Lella.

Procesul este simplu: la intrarea în restaurant, clienții au opțiunea de a lăsa telefoanele lor într-o cutie specială, care va fi închisă și sigilată.

Aceștia primesc o cheie, pe care o predau chelnerului pentru a primi sticla de vin gratuită. În plus, clienții au și posibilitatea de a scrie o recenzie despre experiența lor culinară, pe care o pot lăsa în aceeași cutie. Cei cu cea mai bună recenzie primesc o masă gratuită la următoarea lor vizită.

Cum au reacționat clienții

Reacția clienților a fost pozitivă și încurajatoare. „A fost minunat să vedem că 90% dintre clienți au fost de acord să se alăture inițiativei noastre, renunțând la telefoanele lor pentru a savura vinul nostru și a se conecta cu cei din jur”, împărtășește entuziasmat Lella. „Este o experiență frumoasă să vezi cum oamenii își petrec timpul vorbind și conectându-se cu adevărat, în loc să fie captivați de dispozitivele lor electronice.”

Restaurantul Al Condominio este primul din regiunea Veneto care adoptă o astfel de inițiativă, marcând o schimbare interesantă în tendințele gastronomice locale.

Cu toate că inițială poate părea surprinzătoare, inițiativa a prins viață și a devenit populară printre clienții care caută să se deconecteze și să se bucure de momentele de socializare autentică în timp ce se bucură de o masă delicioasă.

Exemplul restaurantului Al Condominio se alătură altor inițiative similare din Italia, cum ar fi Separe 1968, un restaurant din Marina di Cecina, Toscana, care oferă vouchere clienților dispuși să renunțe la telefoane pentru o experiență mai autentică la masă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net