Vacanță de coșmar pentru doi români! Ce au pățit în excursia din Veneția

Ultima actualizare:

Doi români au decis să plece într-o vacanță de vis în Veneția, la un hotel de 5 stele. Însă, atunci când au ajuns acolo, au avut parte de o surpriză de proporții, la care nu s-ar fi așteptat niciodată, având în vedere cât de bine cotat era hotelul pe care l-au ales.

Cei doi au mers în vacanță în Veneția / foto: Shutterstock
Cei doi au mers în vacanță în Veneția / foto: Shutterstock

Ce ar fi trebuit să fie o vacanță de vis s-a transformat rapid într-un coșmar, pentru un cuplu din țara noastră. Cei doi pensionari din Constanța, în vârstă de 70 de ani, au spus că deja plătiseră integraj sejurul, înainte de a pleca din țară, iar totul fusese achiziționat prin intermediul unei agenții. Cu toate acestea, atunci când au ajuns la check-in, au avut parte de o veste de-a dreptul șocantă.

Imediat ce cuplul a ajuns la cazare, recepționerul le-a spus că vor fi nevoiți să plătească chiar atunci o taxă. Celor doi li s-a explicat că ar fi vorba despre o garanție ce ar urma să le fie returnată la plecare. Astfel, cei doi turiști români au fost nevoiți să scoată din buzunar nu mai puțin de 90 de euro. Pe lângă acești bani, turiștii au plătit și o taxă de oraș, care a fost introdusă recent de autoritățile din Italia.

Au fost nevoiți să plătească o garanție de 90 de euro

Cuplul de turiști, pentru care suma de 90 de euro era una considerabilă, a decis să contacteze agenția, care le-a comunicat că va face presiuni asupra hotelului pentru a trimite banii. Cu toate acestea, cei doi au primit doar scuze, cât și o promisiune că banii le vor fi trimiși în două săptămâni. Până acum, cei doi nu au primit nimic.

Deja au trecut 3 luni de la sejurul celor doi în Veneția, iar discuțiile pe care le-au mai avut cu agenția, de atunci, nu au reușit să le rezolve problema. Celor doi li s-a spus că banii ar fi fost trimiși din Italia, însă cuplul nu a primit nici măcar un euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
SYLVESTER MOTAN jpg
padure jpg
storm 4651306 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net