Cele mai sexy soții de fotbaliști din lume! Câte dintre femeile fatale vor fi la Euro 2024

Fiecare clipă din cariera unui fotbalist de top se petrece în fața camerelor de luat vederi, fiind analizată și dezbătută intens, la finalul oricărui meci. Cu toate acestea, viața personală a acestora rămâne de multe ori un mister, în ciuda faimei de care aceste vedete se bucură.

Cele mai sexy soții de fotbaliști din lume
Cele mai sexy soții de fotbaliști din lume

Actrițe, modele, cântărețe, ori prezentatoare de televiziune, soțiile fotbaliștilor de top au cariere la fel de impresionante precum soții lor, chiar dacă nu se bucură de aceeași faimă. Iar acestea sunt considerate a fi cele mai frumoase soții de fotbaliști din lume!

Cele mai frumoase soții de fotbaliști din lume

Chiar dacă toată lumea le cunoaște numele, viața personală a acestor vedete rămâne adesea departe de atenția publicului.

Wanda Nara

Wanda Nara
Wanda Nara

În vârstă de 37 de ani, modelul Argentinian este și un muzician de succes, a prezentat mai multe emisiuni la televizor și lucrează și ca impresar. Wanda Nara este soția lui Mauro Icardi, care joacă la Galatasaray, alături de care are două fete. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, după ce Wanda a divorțat de fostul coechipier al lui Icardi, Maxi Lopez.

Georgina Cleverly 

Georgina Cleverly / foto: Instagram
Georgina Cleverly / foto: Instagram

Georgina Cleverly este soția fostului mijlocaș și actual antrenor al echipei Watford, Tom Cleverley. Cei doi s-au cunoscut în 2012, când au fost introduși unul altuia de către un prieten comun. Nu la mult timp după prima lor întâlnire, în 2015, antrenorul și faimosul model s-au căsătorit.

Pilar Rubio

Pilar Rubio
Pilar Rubio

Reporter și prezentatoare de televiziune, Pilar Rubio este soția legendei lui Real Madrid, Sergio Ramos, care joacă acum pentru Sevilla. Cei doi sunt împreună din anul 2012, însă s-au căsătorit de abia în 2019.

Sara Gündoğan

Sara Gündoğan / foto: Instagram
Sara Gündoğan / foto: Instagram

Sara și Ilkay Gündoğan formează un cuplu încă din anul 2021, iar în martie 2022, cei doi au decis să se căsătorească. Un an mai târziu, în martie 2023, cei doi au adus pe lume primul lor copil.

Edurne Garcia

Edurne Garcia
Edurne Garcia

Dacă pe plan profesional, cariera lui David de Gea pare să se fi lovit de un zid bizar, pe plan personal, fostul portar de la Manchester United trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița, cântăreața și prezentatoarea Edurne Garcia. Cei doi sunt împreună din 2014, iar în martie 2021, au adus pe lume o fetiță, Yanay.

Natalia Rodrigues

Natalia Rodrigues / foto: Instagram
Natalia Rodrigues / foto: Instagram

Soția atacantului de la Barcelona, Raphinha, Natalia Rodrigues, cunoscută și ca Taia, este o influenceriță faimoasă pe Instagram. Cei doi sunt împreună din anul 2021, dar se cunosc încă din adolescență, din anul 2013. În 2022, Natalia și Raphinha au decis să se căsătorească.

Marlene Semedo

Marlene Semedo / foto: Instagram
Marlene Semedo / foto: Instagram

Marlene este un model și blogger de succes, fiind și soția vedetei de la Wolves, Nelson Semedo. Cei doi sunt logodiți încă din 2021 și au împreună doi copii. 

Aurah Ruiz

Aurah Ruiz
Aurah Ruiz

În vârstă de 34 de ani, modelul din Spania este soția atacantului Jese Rodriguez, de la Sampdoria. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2022.

Cam Reading 

Cam Reading și Scott McTominay
Cam Reading și Scott McTominay

Faimosul model se află într-o relație, de mai bine de un an, alături de mijlocașul Scott McTominay, unul dintre cele mai importante nume din lotul lui Manchester United, cât și vedeta din echipa națională a Scoției.

Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo / foto: Instagram
Antonela Roccuzzo / foto: Instagram

Lionel Messi și femeia de afaceri Antonela Roccuzzo sunt împreună de mai bine de 20 de ani, însă căsătoria oficială a avut loc de abia în anul 2017. 

Nunta celor doi a fost unul dintre cele mai discutate evenimente din Argentina, iar nume sonore s-au numărat pe lista invitaților, cum ar fi Neymar, Puyol, Xavi și Pique. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
andrea bocelli jpeg
image png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net