#Exclusiv Click!

Cu ce mare problemă s-ar putea confrunta omenirea. Carmen Harra dă verdictul pentru alegerile din SUA: „America riscă..”

8 octombrie 2024 10:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Mai e o lună până la alegerile prezidențiale din 2024 din SUA. Carmen Harra a interpretat ce se va întâmpla, pentru că este la curent cu toate noutățile.

Vedeta și psihologul e de părere că în America alegerile vor fi foarte strânse, iar Donald Trump este cel care va pierde votul popular.

Nu o luați ca o prezicere, ci ca o interpretare, ca vocea unui român trăit peste hotare de foarte mulți ani, trăit în America, nu sunt politician, am anumite convingeri ale mele. Concluziile mele ar fi că alegerile din America vor fi foarte strânse între Donald Trump și Kamala Harris, care va câștiga votul popular fără nicio discuție și Trump va pierde votul popular, însă alegerile în sine la nivelul electoratului vor fi extrem de strânse”, e de părere Carmen Harra, care a anunțat căderea lui Trump încă din 2019, într-un interviu acordat pentru BBC.

„America riscă un război civil”

Celebra artistă care este și numerolog la bază și știe totul despre importanța cifrelor în viața oamenilor, bănuiește deja cine va fi viitorul președinte SUA. Carmen Harra e de părere că dacă Donald Trump va pierde aceste alegeri din luna noiembrie, America va risca un război civil.

„Dacă Trump pierde acum, America riscă un război civil, după părerea mea. Dat fiind felul în care Trump acționează  și nu numai, America, omenirea, riscă un război mondial. La spate sunt marile puteri, la spate se joacă multe jocuri, după părerea mea”, mai spune Harra, care crede că se apropie o recesiune din cauza situației actuale aflată în lume.

„Situația în lume este destul de conflictuală și este conflictuală la nivel de economie. Părerea mea este că ne îndreptăm spre o recesiune. 40 de bănci din China au falimentat zilele trecute și din Japonia. Sistemul economic este foarte în pericol peste tot în lume și nu se prea vorbește de lucrul ăsta. Ni se dă să credem că suntem bine”, a mai completat vedeta.

„Întotdeauna am crezut că o femeie ajunge să conducă America”

Carmen Harra crede cu toată ființa că o femeie va ajunge să conducă Statele Unite ale Americii și nu o spune de acum, ci de aproape 25 de ani.

„Revenind la alegeri, vreau să spun că dacă am luat dintr-un punct spiritual,  întotdeauna am crezut că o femeie ajunge să conducă America, spun asta din prima mea carte de acum 25 de ani. Inițial credeam că s-ar putea să fie Hillary, dar cu cât ne îndreptăm pare tot mai evident.

Am fost întrebată la o emisiune de televiziune din America în luna februarie cine câștigă dintre Trump și Biden și am spus că niciunul dintre ei. Asta îți dă imediat răspunsul la ce se va întâmpla. Trump, la chinezi, în zodiacul chinezesc, este câine, iar Kamala este dragon. Suntem în anul dragonului. 

Dacă ar fi să o luăm din punct de vedere spiritual, niciodată un dragon nu pierde în anul dragonului.  De aici ea a câștigat prima dezbatere cu brio cu 60 și ceva la sută,  față de el, cu 30 la sută. Ea știe cum să-l joace, să-l provoace tot timpul la tot felul de discuții la care ea știa că va reacționa negativ, știu exact ce s-a întâmplat și a început să bată puțin câmpii cu multe lucruri care sunt, de fapt, ficțiune, lui ii plac tot felul de conspirații. 

Însă va fi o mare bătălie în America în noiembrie, o bătălie care să sperăm că se va termina corect.”, este sigură pe ea Carmen Harra, care nu prea a dat greș în afirmațiile sale.

 „Dacă ar fi un joc corect, lucrurile ar fi ușoare, dacă jocurile sunt incorecte, atunci toată omenirea intră într-o perioadă de angoasă și într-o perioadă și mai dificilă decât cea pe care o trăim acum”, ne-a mai spus în încheiere Carmen Harra.

Mai multe