O nouă tentativă de asasinat împotriva lui Donald Trump. Suspectul a fost arestat

O nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Duminică, 15 septembrie 2024, un bărbat în vârstă de 58 de ani a încercat să îl asasineze pe candidatul republican la președinția SUA, în timp ce acesta se afla la clubul său de golf din Palm Beach, Florida. Suspectul a fost arestat.

Donald Trump, ținta unei noi tentative de asasinat / foto: arhiva Click!
Donald Trump, ținta unei noi tentative de asasinat / foto: arhiva Click!

Un bărbat a fost reținut duminică în legătură cu posibila tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump în Florida. Ryan Wesley Routh, în vârstă de 58 de ani, un constructor de locuințe ieftine din Hawaii, care intra des pe rețelele de socializare pentru a interveni asupra politicii și a evenimentelor actuale, criticându-l deseori pe candidatul republican la președinția SUA, este un susținător înfocat al Ucrainei, potrivit pubșlicației CNN.

Cine este bărbatul care ar fi încercat să-l asasineze pe Donald Trump

Bărbatul se pare că a călătorit în Ucraina după invazia Rusiei și a devenit un susținător al trimiterii de arme și chiar de soldați americani pentru a ajuta Kievul. Se presupune că Ryan era, în timpul presupusei tentative de asasinat de duminică, înarmat cu un AK-47, avea o vestă de protecție din plăci ceramice, o cameră GoPro și avea asupra sa două rucsacuri. Un martor a declarat că l-a văzut pe suspect fugind din niște tufișuri și sărind într-o mașină Nissan neagră după ce agenții Secret Service au tras în el de mai multe ori.

Martorul a reuşit să fotografieze numărul de înmatriculare al vehiculului, iar Routh a fost ulterior arestat la aproape 80 de kilometri de Trump International Golf Club, în comitatul vecin Martin. Anchetatorii investighează motivul acțiunilor lui Ruth. Aceștia investighează dacă bărbatul intenționa să filmeze sau să difuzeze unele dintre activitățile sale, având în vedere faptul că avea o cameră GoPro. De asemenea, aceștia cercetează și timpul pe care bărbatul l-ar fi petrecut în Ucraina. 

Între 2002 și 2010, Ryan Wesley Routh a fost acuzat și condamnat pentru numeroase infracțiuni în comitatul Guilford, Carolina de Nord, precum purtarea unei arme ascunse, împotrivirea la arestare, lovire și fugă de autovehicul, conducere cu permisul anulat și deținere de bunuri furate.

În umră cu câteva luni, în iulie, Donald Trump a fost împușcat de un bărbat înarmat în timpul unui miting de campanie în Pennsylvania, în ceea ce FBI a declarat a fi o tentativă de asasinat. Fostul președinte american a fost rănit la ureche.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net