CSU Craiova rămâne fără antrenor? Laurențiu Reghecampf, din nou în Golf

Șapte meciuri de Superliga României: atât a rezistat Laurențiu Reghecampf în cel de-al doilea mandat al său la CS Universitatea Craiova, tehnicianul de 47 de ani mutându-și atenția către fotbalul din Arabia Saudită, informează cei de la „Fanatik”. 

Laurențiu Reghecampf, gata de o nouă provocare (FOTO: Sportpictures)
Laurențiu Reghecampf, gata de o nouă provocare (FOTO: Sportpictures)

Gruparea din Golf ar urma să îi achite formației din Oltenia clauza de reziliere a antrenorului român, care s-ar ridica la aproximativ 300.000 de euro. Sursa citată spune că antrenorul român ar trebui să ajungă, marți dimineața, în Arabia Saudită, având avantajul că are deja viza necesare, din mandatele anterioare în zona respectivă. 
Dată fiind situația, Laurențiu Reghecampf ar pune punct celui de-al doilea mandat la aceeași grupare, anteriorul petrecându-se în sezonul 2021/2022, după care a plecat în Azerbaidjan, la Neftçi Baku. Înapoi în timp, Laurențiu Reghecampf și-a început cariera de antrenor la FC Snagov, în 2009 și a mai antrenat la Gloria Bistrița, Concordia Chiajna, FCSB, Al-Hilal, Litex, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli, CS Universitatea Craiova și Neftçi Baku.

Lasă gruparea oltenilor pe locul secund din Superliga României

Tehnicianul pleacă de la CSU Craiova, după meciul câștigat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu 2-1, din runda a noua a campionatului românesc. Inițial, obiectivul asumat era de cuceri titlul din Superliga României. În prezent, oltenii ocupă locul secund în clasamentul intern, la patru punctă distanță de primul, având un bilanț de cinci meciuri câștigate, două remize și tot atâtea partide pierdute.
Mutarea românului are și o miză financiară demnă de luat în considerare, având în vedere venitul substanțial pe care ar urma să-l încaseze. Potrivit iamsport.ro, saudiții i-au tentat pe tehnician și colaboratorii săi cu o remunerație totală anuală de 1.200.000 de euro. Dacă mutarea se va concretiza, Laurențiu Reghecampf ar urma să întâlnească în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite nume precum Cristiano Ronaldo, Neymar sau Karim Benzema.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net