Anul când va veni cu adevărat sfârșitul lumii. Mesajele de avertizare ale strămoșilor: „Luna își va pierde din strălucire, stelele vor cădea de pe cer și puterea Raiului va fi zdruncinată serios”

5 octombrie 2024 16:23   Fapt divers

Un cercetător trage un semnal de alarmă și susține că secretele despre trecutul și viitorul omenirii se află la Polul Sud și în piramide. Acesta a subliniat mesajele lăsate de strămoșii noștri în legătură cu perioada în care va avea loc sfârșitul lumii.

Când ar trebui să ne pregătim de Apocalipsă

Graham Hancock a studiat timp de 5 ani misterele omenirii din cele mai vechi timpuri. Astfel, concluzia la care a ajuns acesta este că Sfinxul din Egipt, Tiahuanco din Bolivia și Teotihuacan din Mexic au fost inspirate de o civilizație care nu mai există în zilele noastre.

Întrebarea pe care și-a pus-o cercetătorul a fost: „Strămoșii noștri încearcă cumva să ne avertizeze în privința forțelor geofizice, care pot duce la Apocalipsă?”. Ei bine, Graham Hancock a strâns dovezi care arată că în trecut a existat o civilizație înainte de ultima Eră Glaciară.

Oamenii de știință spun că în 2030 va putea avea loc următoare inversare a Polilor magnetici. Odată cu ea, va veni, de asemenea, și distrugerea planetei. Se pare că matematicienii, constructorii de piramide, hărțile Atlanticii, matematicienii, navigatorii și astronomii, încearcă să ne transmită un mesaj esențial, și anume, distrugerea omenirii.

„Nu pot să nu mă gândesc că ceva ce poate fi de o importanță crucială pentru omenire stă să fie descoperit în piramide și Sfinx. Prima dată, lumea a fost distrusă, ca pedeapsă pentru comportamentul regretabil al oamenilor, de un foc imens venit din ceruri.

A doua apocalipsă s-a petrecut când axa Pământului s-a schimbat și Terra a fost acoperită de gheață. Lumea a pierit într-o inundație universală. Lumea actuală e a patra. Iar soarta ei depinde de credința oamenilor în planurile Marelui Creator…”

Profețiile ne spun că următoarea distrugere globală va fi subită „la o oră la care nu ne așteptăm, așa cum cerul e străfulgerat adesea dintr-o parte în alta a cerului. Soarele se va întuneca, Luna își va pierde din strălucire, stelele vor cădea de pe cer și puterea Raiului va fi zdruncinată serios.

Din doi oameni aflați pe câmp, unul va rămâne, altul va dispărea, iar din două femei care trudesc în gospodărie, una va rămâne, alta va dispărea. Ce s-a întâmplat în trecut se poate întâmpla din nou. Nimic nou sub Soare”, scrie în cartea „Fingerprints of Gods”, al cărei autor este Graham Hancock, conform clickpentrufemei.

Mai multe