Bihoreanca Iolanda Anamaria Babău a fost cât pe ce să câștige Miss Globe 2022!

21 octombrie 2022 14:33   Fapt divers
Ultima actualizare:

Bihoreanca Iolanda Anamaria Babău (28 de ani) este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea a câștigat premiul al doilea și pe cel de Miss Popularitate, la Miss Globe 2022.

Iolanda Anamaria Babău a fost și cea mai populară concurentă

Citește și: Jaf ca-n filme! Un român și iubita sa, Miss Mexic, captură de 1,6 milioane de euro

Concursul de frumuseţe s-a desfășurat în Albania, iar Iolanda a concurat pentru Emiratele Arabe Unite, unde locuiește de câțiva ani, pentru că România era deja reprezentată de o altă fată din Pitești.

Vezi și: Premieră istorică! O finalistă la Miss Anglia a concurat nemachiată

Iolanda a avut cele mai multe voturi online, dintre cele 50 de tinere înscrise în competiţie, iar asta a făcut-o să primească râvnitul premiu People’s Choice (Miss Popularitate) şi a propulsat-o între finalistele concursului. Ulterior, românca a câștigat și titlul de First Runner Up - definit în concursurile de frumusețe (dar și în alte competiții) drept locul al doilea, care vine imediat după câștigător. Bihoreanca a fost depășită la doar de câteva puncte de câştigătoarea titlului suprem Anabel Payano, o tânără din Republica Dominicană, conform site-ului Miss Globe 2022.

Iată și: Face sex 5 ore pe zi, ca să câştige Miss BumBum

Bihoreanca a fost consilier în cadrul Ministerului Economiei și cel al Sănătății

Iolanda Anamaria Babău este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a lucrat în trecut la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 și a fost consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii. În vară, ea a câştigat titlul suprem de Miss World NexT Top Model 2022, în Beirut, iar anul trecut şi-a adjudecat titlul de Miss Europa 2021 - first runner up şi Miss Elite World – Popularitate 2021.

Află și: Anca Țurcașiu, Miss Litoral pe viață! Filosofie-n bikini, la malul mării

Mai multe