S-a trezit din comă după doi ani. Incredibil cine a încercat să o omoare

18 iulie 2022 13:05   Fapt divers
Ultima actualizare:

Pare o scenă ruptă dintr-un film, dar este de fapt o întâmplare reală! O femeie din statul american Virginia de Vest s-a trezit dintr-o comă de doi ani și și-a identificat atacatorul, potrivit poliției.

Foto: Facebook/Departamentul Jackson County

Poliția a crezut că e moartă

Wanda Palmer, în vârstă de 51 de ani, și-a acuzat fratele că a atacat-o la reședința ei de lângă Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Poliția a spus că Palmer a fost atacată cu sânge rece și „lăsată să moară”, potrivit unei declarații postate pe pagina de Facebook a Departamentului Jackson County.

Citește și: Povestea lui Manel, bărbatul care a stat în comă 35 de ani. Și-a revenit la 58 și a avut un șoc când s-a privit în oglindă

Poliția spune că a găsit-o pe Palmer într-o „poziție verticală” pe canapea ei, cu răni grave cauzate de ceea ce părea a fi o secure. Șeriful din Jackson County, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că, atunci când a sosit poliția la locul faptei, oamenii legii au crezut că femeia era moartă, dar și-au dat seama la scurt timp după ce era încă în viață și respira superficial. Poliția nu a recuperat niciodată arma folosită în atac, a mai spus Mellinger.

Te-ar putea interesa și: A băut un litru de țuică în 5 minute. Acum este în comă la spital

Fratele femeii era unul dintre suspecți, dar nu a putut fi arestat până acum

Un martor a spus că l-a văzut pe fratele lui Palmer, Daniel, pe verandă în jurul miezului nopții, în noaptea dinainte de a fi descoperită, a spus Mellinger. Însă, nu existau înregistrări telefonice, filmări de supraveghere sau martori oculari în afara casei lui Palmer, a spus șeriful. Poliția a investigat mai multe persoane, dar nu a putut depune niciodată acuzații. În urmă cu câteva săptămâni, biroul său a primit un telefon de la unitatea de îngrijire a lui Palmer, spunând că femeia s-a trezit.

Nu rata: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă! Are mușchii slăbiți!

Wanda Palmer este acum coerentă

Palmer a putut să răspundă doar la întrebări cu „da” sau „nu”, însă a oferit suficiente mărturii pentru ca poliția să-l aresteze pe fratele ei. Daniel Palmer III, în vârstă de 55 de ani, a fost reținut și acuzat vineri, 15 iulie, de tentativă de omor, potrivit înregistrărilor de arestare obținute de CNN. El a fost evaluat cu o cauțiune de 500.000 de dolari. Wanda Palmer este acum coerentă, dar incapabilă să țină conversații de lungă durată, a mai precizat șeriful din Jackson County.

Citește și: O femeie din Brăila, arestată după ce şi-a agresat copilul de un an şi două luni. «Șansele de supravieţuire sunt inexistente»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe