Ce are în comun Camilla cu Regina Elisabeta a II-a. Detaliul care l-a cucerit pe Charles

23 septembrie 2022 14:12   Fapt divers
Ultima actualizare:

Camilla Parker Bowles, 75 de ani, rămâne una dintre cele mai enigmatice și mai controversate personaje de la Casa Regală a Marii Britanii. Totuși cine este femeia care a fost amanta lui Charles, ca apoi să-i devină soție și într-un final, regină consoartă. 

Camilla Parker Bowles este femeia care a reușit ceea ce Prințesa Diana nu a putut, să cucerească inima lui Charles, actualul monarh al Angliei. Camilla și Charles s-au căsătorit în 2005, cu binecuvântarea regretatei regine Elisabeta a II-a, iar după moartea suveranei, a devenit regină consoartă. 

Citește și: VIDEO Regele Charles, luat la rost de un britanic: «Plătim pentru paradă și ne chinuim să ne încălzim casele!»

Cu toate acestea, statutul dobândit prin mariajul cu Charles nu i-ar fi schimbat caracterul, ci din contră, Camilla și-a păstrat un fin simț al umorului. Această calitate a reginei consoartă este foarte apreciată de Charles al III-lea. Potrivit unei surse de la Palat, chiar și regretata Elisabeta a II-a rezona foarte mult cu umorul Camillei, aspect pentru care era foarte simpatizată de suverană. 

Nu rata nici: VIDEO Primul discurs al Regelui Charles al III-lea. Camilla devine regină consoartă

«Regele Charles o adora, pur și simplu, pe Regina Mamă, iar soția lui are același farmec ca răposata regină. Simțul umorului pe care Camilla îl are este asemănător cu cel pe care-l avea mama Reginei Elisabeta a II-a. Camilla este caldă, calmă, naturală și are un anumit zvâc plăcut», a dezvăluit sursa regală pentru The Independent, potrivit OkMagazine.

Citește toată știrea pe OkMagazine

Mai multe