VIDEO Regele Charles, luat la rost de un britanic: «Plătim pentru paradă și ne chinuim să ne încălzim casele!»

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea a început cu stângul turneul în Țara Galilor, în calitate de monarh. Suveranul a fost confruntat de un bărbat din mulțime cu privire la finanțarea monarhiei din bani publici, în contextul în care Marea Britanie se luptă cu cel mai mare nivel de inflație din ultimii 40 de ani. 

Regele Charles în Țara Galilor FOTO EPA-EFE
Regele Charles în Țara Galilor FOTO EPA-EFE

Regele Charles al III-lea a avut parte de un incident în timpul vizitei în Țara Galilor, unde a călătorit alături de soția sa, regina consoartă, Camilla. Cuplul luase parte la o ceremonie dedicată Reginei Elisabeta a II-a, la Catedrala Llandaff din Cardiff, apoi, în timpul unei plimbări cei doi s-au întâlnit cu câțiva cetățeni din public. Un bărbat din mulțime și-a exprimat revolta față de regele Charles al III-lea, cu privire la finanțarea monarhiei din banii contribuabililor. 

Citește și: Activitățile Regelui Charles al III-lea, la 73 de ani. Viață de pensionar sau îl prinde noaptea la muncă?

„Charles! În timp ce noi ne chinuim să ne încălzim casele, trebuie să plătim pentru parada ta. Contribuabilii plătesc 100 de milioane de lire sterline pentru tine, și pentru ce?", a  strigat bărbatul Maiestății Sale. 

Nu rata nici: Ea este fiica de suflet a Reginei Elisabeta a II-a. A fost surprinsă în ipostaze sfâșietoare

Charles al III-lea a fost complet luat prin surprindere de atitudinea individului. Regele a murmurat uimit «Oh», apoi și-a continuat drumul. Momentul a fost filmat și a devenit viral pe rețelele de socializare. 

Citește întreaga știre pe Adevarul.ro. 

image
image
image
image
image
image
tuica alcool 9876543 40537800 jpeg
10 pagei masca par 19iulie jpeg
Pastile (sursa foto pixabay.com)
Varenna, Italia: vedere asupra Lacul Como FOTO Shutterstock
donald trump Getty Images
Zahăr vs îndulcitori artificiali FOTO Shutterstock