Ce obiect avea la el tânărul care și-a pierdut viața în submarinul OceanGate. Care era mare lui dorință

26 iunie 2023 8:45   Fapt divers

Suleman Dawood, un tânăr de doar 19 ani, se numără printre cele cinci persoane care și-au pierdut viața în OceanGate. Submarinul a făcut implozie în timp ce se îndrepta spre Titanic. Băiatul a avut la el un obiect cu care-și dorea să doboare un record mondial.

Faptul că va coborî aproximativ patru km în Oceanul Atlanic îl îngrozea pe Suleman Dawood, a spus presei mătușa acestuia.

Ce obiect avea cu el în submarinObiectul

Deși tânărul nu și-a dorit deloc să meargă în această călătorie, ce presupunea să urce într-un submarin, tânărul a acceptat până la urmă această provocare din iubirea pe care i-o purta tatălui său, acesta fiind un mare pasionat de istoria vasului.

Se pare că băiatul avea la el un cub rubik și își dorea să doboare un record mondial, au scris cei de la BBC. În acest sens, el depusese deja o cerere la Guiness World Records, iar Shahzada Dawood, tatăl său, adusese un aparat foto, pentru a imortaliza acest eveniment.

A spus: «Voi rezolva Cubul Rubik la 3.700 de metri sub apă, la Titanic»”, a mărtusit mama lui Suleman. 

Suleman Dawood era „îngrozit” de ideea de a urca pe OceanGate

Chiar dacă era „îngrozit” de ideea de a urca pe OceanGate, tânărul și-a luat până la urmă inima-n dinți să facă acest lucru, dorindu-și să-i facă acest cadou inedit părintelui său, de Ziua Tatălui.

Simt că am fost prinsă într-un film foarte prost cu o numărătoare inversă, dar nu știai la ce numărai invers. Personal, mi s-a părut dificil să respir gândindu-mă la ei. Nu m-am gândit niciodată că voi avea o problemă cu respirația. A fost diferit de orice experiență pe care am avut-o vreodată”, a mai spus mătușa acestuia.

Implozia a avut loc la două ore după ce a început scufundarea în ocean

La doar două ore de când submarinul OceanGate a început scufundarea în Oceanul Atlantic, pe 18 iunie 2023, a avut loc implozia. Atunci când a avut loc acest nefericit eveniment, experții în domeniu spun că mai aveau doar 500 de m până la epava Titanicului.

.

Mai multe