Cel mai bizar hoț din lume! A jefuit o bancă pentru un dolar ca să ajungă la închisoare

13 martie 2023 14:50   Fapt divers

Unul dintre cele mai bizare jafuri bancare din istorie. Un bărbat de 65 de ani din Utah, SUA, a vrut atât de mult să fie arestat și închis într-o închisoare federală, încât a luat decizia de a jefui o bancă pentru un dolar.

Acuzatul, Donald Matthew Santacroce, în vârstă de 65 de ani, ar fi intrat săptămâna trecută într-o bancă Wells Fargo, în apropiere de 300 South Main Street din orașul Salt Lake, și le-a înmânat angajaților o mică hârtie pe care scria: „Vă rog să mă scuzați pentru că fac acest lucru, dar acesta este un jaf. Vă rog să îmi dați un dolar. Mulțumesc”.

Angajații s-au conformat, crezând că este o glumă. După ce i-au oferit bătrânului un dolar, l-au rugat frumos să plece, dar acesta a refuzat.

Dacă va ieși din închisoare, va jefui altă bancă

Ba chiar le-a spus că tocmai a jefuit banca și că probabil ar trebui să sune la poliție. Apoi a așteptat sosirea autorităților în holul băncii. În timp ce aștepta, bărbatul părea să se plângă de cât timp le ia ofițerilor să ajungă la fața locului. După ce a făcut această declarație, directorul sucursalei bancare i-a introdus pe angajați în camera din spate pentru siguranța lor și a încuiat ușile.

Când ofițerii au sosit, bătrânul a fost arestat în timp ce le spunea acestora că a intrat în bancă cu intenția de a o jefui. El a explicat că a comis jaful bancar pentru că „a vrut să fie arestat și să meargă la închisoare”, iar dacă va ieși din închisoare, va jefui o altă bancă și va cere mai mulți bani pentru a fi închis din nou.

Potrivit OddityCentral, Donald fusese arestat cu o săptămâna înainte pentru conducere neglijentă și pentru că avea permisul suspendat în Missouri. Acuzat de jaf, a ajuns la închisoarea Salt Lake County Metro. Dar de miercuri, 8 martie, bărbatul nu mai este în arest - ceea ce înseamnă probabil că băncile locale ar trebui să se aștepte la un alt jaf ciudat foarte curând.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Mai multe