Cum și-a refăcut viața bodyguardul Dianei, singurul supraviețuitor al accidentului din Paris

22 august 2022 10:06   Fapt divers
Ultima actualizare:

Trevor Rees-Jones, bodyguardul Dianei, a fost singurul supraviețuitor în urma accidentului care a curmat viața prințesei Diana, pe 31 august 1997. După ani întregi în care nu s-a știut nimic despre Trever Rees-Jones, bărbatul a fost surprins la o sesiune shopping, alături de familie, în Shropshire.

În urma accidentului devastator, în urmă căruia Diana și iubitul ei, Dodi Al Fayed, și-au pierdut viața, cel care era însărcinat cu paza Dianei, s-a ales cu răni grave și a petrecut zece zile pe patul de spital, în comă profundă.

Medicii s-au luptat să îi salveze viața, după ce a suferit leziuni numeroase în zona pieptului și a capului. Medicii plasticieni și esteticieni i-au montat peste 150 de părți din titan pentru a-i reconstrui chipul, conform DailyMail.co.uk. 

Aici puteți vedea cum arată în prezent bodyguardul Dianei 

Citește și: Noi mărturii șocante despre moartea prințesei Diana 

În urma accidentului, viața lui Trevor Rees s-a schimbat radical, iar bărbatul nu-și dorește nimic altceva mai mult decât să aibă parte de liniște și să nu se afle în atenția presei. Nu vrea să își aducă aminte despre noaptea fatidică care a curmat viața uneia dintre cele mai îndrăgite personalități din istoria Marii Britanii. 

Trevor Rees-Jones nu era pregătit pentru o datorie atât de mare 

Trevor Rees-Jones, bodyguardul care se afla cu Diana în Paris, era în slujba ei de doar câteva săptămâni și nu fusese pregătit în scopul de a proteja un membru al Familiei Regale. Mai mult, fostul soldat nu a cerut niciun fel de lămuriri și indicații din partea Scotland Yard atunci când a aflat că trebuie să se ocupe de siguranța Dianei pe timpul șederii ei în Franța. Mulți sunt de părere că lipsa de experiență a lui Trevor a jucat un rol-cheie în întâmplarea tragică. 

Vezi și: Moartea Dianei, învăluită de teorii ale conspirației 

După accident, Trevor Rees-Jones s-a întors în orașul natal, iar la scurt timp a început o colaborare cu AstraZeneca, compania care este producătoarea vaccinului împotriva Sars-CoV-2 care poartă aceeași denumire. Noi informații despre viața bodyguardului supraviețuitor vor fi făcute publice într-un nou documenar despre viața Dianei, care urmează să fie lansat în preajma zilei de 31 august, relatează Daily Mail. 

Sursă foto: Gettyimages

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe