De ce a fost ucis cu brutalitate un român din Anglia? Ce făcuse cu doar câteva ore înainte de deces

22 martie 2023 18:44   Fapt divers

A fost găsit înjunghiat pe o stradă din Marea Britanie. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Motru, plecat în străinătate la muncă. Poliția a deschis o anchetă, au fost audiate mai multe persoane care îl văzuseră pe bărbat. În seara decesului, omul câștigase 2.000 de euro la cazino.

Bărbatul a fost văzut în cazino 

Ștefan Stelian Moraru a fost găsit de către polițiștii englezi, pe stradă, luni dimineața, înjunghiat în abdomen. Rică, așa cum îl știau motrenii, era deja mort. Poliția a deschis o anchetă și au fost audiate mai multe persoane care-l văzuseră pe Moraru, duminică seara, într-un cazino situat în apropierea imobilului în care locuia.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care acesta a fost ucis. Potrivit unor apropiați ai familiei lui Rică, acesta locuia împreună cu un cetățean român din Mehedinți, care ar fi spus că l-a lăsat, în jurul orei 3,00 în cazino.

Acesta a susținut că, în momentul în care el a plecat, Rică avea vreo 2.000 de lire la el, pe care-i câștigase în acea noapte. Unele surse afirmă că și acesta se află în cercul de suspecți, în contextul în care, a doua zi, nu sunase la poliție să anunțe dispariția lui Rică, în condițiile în care motreanul nu ajunsese la locuință până luni după-amiază.

Moartea bărbatului, anunțată pe rețelele de socializare

Moartea lui Rică a fost anunțată, pe o rețea de socializare, de fratele său. ,,El este Rikă, fratele meu, mai bine zis a fost până ieri 20-03-2023, căci cineva s-a gândit să îl omoare cu sânge rece. Eu acum nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Frățiorul meu nu te voi uita niciodată”, a scris Roly.

Sute de motreni au transmis mesaje de susținere și condoleanțe pentru familia lui Rică. ,,Nu pot crede așa ceva! D-zeu sa îl odihnească în pace! O pierdere enormă ptr mine, am fost prieteni foarte buni!”, a scris Alin. ,,Foarte trist, fără cuvinte! L-am avut elev, totodată prieten. Dumnezeu să-l odihnească!”, a postat un alt apropiat.

Mai multe